Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda Reala

Modriću ovacije na Bernabéuu, Bale i Morata presudili Leganesu

Luka Modrić
Foto: Angel Rivero/UESyndication/PIXSELL
1/7
06.11.2016.
u 13:50

Mateo Kovačić počeo je utakmicu i igrao je do 62. minute kada ga je zamijenio Luka Modrić. Tribine Santiago Bernabéua velikim su pljeskom i skandiranjem dočekale povratak hrvatskog kapetana

U 11. kolu španjolske lige madridski je Real na svom Santiago Bernabéuu pobijedio Leganes sa 3:0. Strijelci za Madriđane bili Gareth Bale (2) i Alvaro Morata.

Mateo Kovačić počeo je utakmicu i igrao je do 62. minute kada ga je zamijenio Luka Modrić. Tribine Santiago Bernabéua velikim su pljeskom i skandiranjem dočekale povratak hrvatskog kapetana. 

 

Trener Zinédine Zidane je umjesto ozlijeđenog Karima Benzeme u napadu uz Cristiana Ronalda i Garetha Balea ubacio Alvara Moratu.

Real je prvi put zaprijetio u 21. minuti. Bale se probio po desnom krilu i ubacio na drugu vratnicu, ali Morata nije dobro zahvatio loptu koja je završila iznad grede. Završnica prvog poluvremena pripala je kraljevskom klubu, a sjajno raspoloženi Bale je dvaput matirao gostujućeg vratara Serantesa.

U 38. minuti velški je reprezentativac ispratio dugo Iscino dodavanje s lijeve strane i sjurio se pred gostujuća vrata. Zaobišao je vratara Serantesa i pospremio loptu u praznu mrežu. U sudačkoj nadoknadi Bale je zabio još jedan pogodak. Nakon Kroosovog ubačaja iz slobodnog udarca Morata je glavom spustio loptu za Balea koji dobro iskoristio gužvu i pospremio loptu u Leganesovu mrežu.

Kao što je Realov trener najavio, na teren se nakon operacije koljena početkom listopada vratio Luka Modrić. U 62. minuti hrvatski je kapetan zamijenio Matea Kovačića.

Realov vratar Keylor Navas sjajno je reagirao u 72. minuti i zaustavio opasan udarac Szymanowskog.

Četiri minute kasnije pobjedu domaćoj momčadi potvrdio je Alvaro Morata. Kroos je sjajno pronašao Moratu u kaznenom prostoru, a španjolskom napadaču nije bilo teško prevariti suparničkog vratara za 3:0.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 4

TM
tmioc
21:48 06.11.2016.

Nema se tu o čemu pričati. Svjetska klasa, momak za pet, uvijek ostao na zemlji unatoć svih uspijeha.Tek kada njega nema vidi i naša reprezentacija a i Real da su daleko od vrha.Za mene uz Piksija Stojkovića najkompletniji centralni vezni igrač sa prostora bivše drzave u zadnjih 30 godina! Nezelim umalovazavati veliku klasu naših ostalih velikana poput Zvone Bobana ili Roberta Prosinečkog ali Luka je još za jednu skalu iznad njih. A da je još kao tip po karakteru nametljiviji, sebičniji uz još bolji finish bio u zadnjih par godina uz najveća dva igrača današnjice

BA
balance
21:18 06.11.2016.

Seljacinaxxx je seljacinaxxl

TR
trnjedotokija
14:08 06.11.2016.

niš koristi,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije