Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novo priznanje

Modrić i Rakitić u najboljoj momčadi španjolskog prvenstva

Modrić, Rakitić
Foto: Pixsell
23.12.2014.
u 14:13

Veznjacima Reala i Barcelone društvo u srednjem redu pravi još i Koke iz Atletico Madrida

Sjajni nastupi Luke Modrića i Ivana Rakitića u 2014. godini nisu prošli nezapaženo. Priznanja stižu svakodnevno, a u idealnu momčad španjolske lige postavio ih je i ugledni Sky Sports.

Veznjacima Reala i Barcelone društvo u srednjem redu pravi još i Koke iz Atletico Madrida. 

Najbolja momčad složena je u formaciji 4-3-3, a u njoj su još i vratar Thibaut Courtois (Atl. Madrid/Chelsea), braniči Juanfran (Atl. Madrid), Sergio Ramos (Real Madrid), Diego Godin (Atl. Madrid), Filipe Luis (Atl. Madrid/Chelsea) te napadači Lionel Messi (Barcelona), Diego Costa (Atl. Madrid/ Chelsea), Cristiano Ronaldo (Real Madrid).

>>Modrić slavio sa suigračima, Ronaldo prvi u povijesti dvaput osvojio sve

Komentara 1

Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
18:51 23.12.2014.

A gdje je Krampfl!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije