Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A nominirali su...

Modrić i Lovren pridružili se izazovu i zalili se hladnom vodom

Luka Modrić
Foto: Screenshot
23.08.2014.
u 19:22

A igrač Liverpoola Lovren brzo je reagirao i istog dana uz pomoć suigrača savladao izazov, a on je pak nominirao Matea Kovačića, Sandru Perković i Zorana Mamića

Globalnom fenomenu polijevanja ledenom vodom priključila su se i dvojica hrvatskih nogometaša Luka Modrić i Dejan Lovren.

Luku je nominirao Ivan Rakitić, koji je izazov izvršio prije nekoliko dana, a nogometaš madridskog Reala spremno je to prihvatio. U polijevanju su mu pomogli sin i supruga. A kad je to napravio, nominirao je Dejana Lovrena, Vedrana Ćorluku i Alvara Arbelou.

A igrač Liverpoola Lovren brzo je reagirao i istog dana uz pomoć suigrača savladao izazov, a on je pak nominirao Matea Kovačića, Sandru Perković i Zorana Mamića.

Podsjetimo, posljednjih dana u cijelom svijetu proširila se ta humanitarna akcija za prikupljanje pomoći udruzi ALS (amiotrofična lateralna skleroza), koja se bavi proučavanjem te strašne bolesti.

>>I Ivana Rakitića zalili hladnom vodom

>>I Slavko Goluža polio se ledenom vodom, nominirao je Vorija

Komentara 2

Avatar cluesblues
cluesblues
22:17 23.08.2014.

ono kaj je u toj akciji cudno je da se po pravilima ili moras zalit u roku 24 sata od kad si izazvan, ili umjesto toga donirat odredjenu svotu love - po tome bi za potrebe istrazivanja bolesti bilo bolje da prozvani doniraju lovu umjesto da se preseravaju zalijevanjem i istovremeno izvuku od doniranja love…shvacam da se ukljucivanjem poznatih faca siri osvjestenost o toj bolesti, ali svejedno, doniranje bi bilo puno korisnije jer za to treba velika lova...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije