Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U-19: Kvalifikacije za EP

Mladi vatreni pobijedili Poljake i ostali u igri za Euro

Hrvatska U-19
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/7
25.03.2017.
u 17:47

Odabranike izbornika Ferde Milina u zadnjem kolu, 28. ožujka očekuje ogled protiv Turske, koja igra s Portugalom. Hrvatska, Portugal i Poljska imaju po tri boda, dok je Turska bez bodova

U drugom susretu posljednjeg kruga kvalifikacija za Europsko nogometno prvenstvo 2017. godine za igrače do 19 godina, hrvatska reprezentacija je u Portugalu pobijedila Poljsku s 2:0 i ostala u igri za plasman na Euro.

Mladi vatreni su u Villa de Condeu nadigrali Poljake, a dvoboj je bio riješen već nakon 13 minuta. U 9. minuti poljsku mrežu je pogodio igrač Benfice Branimir Kalaica, a u 13. minuti Josip Brekalo je realizirao kazneni udarac nakon što je upravo napadača Stuttgarta u šesnaestercu srušio Marek Gumny.  

Odabranike izbornika Ferde Milina u zadnjem kolu, 28. ožujka očekuje ogled protiv Turske, koja igra s Portugalom. Hrvatska, Portugal i Poljska imaju po tri boda, dok je Turska bez bodova. 

Plasman na završnicu EP-a koje će se održati od 2. do 15. srpnja u Gruziji, izborit će samo pobjednik skupine. Kroz posljednjih krug kvalifikacija plasman na EP izborit će pobjednici sedam skupina koji će se pridružiti domaćinu Gruziji.

U prvom je kvalifikacijskom krugu Hrvatska U-19 vrlo uvjerljivo odradila posao, svladala je Cipar 4:0, Ovčje otoke 5:0 te domaćina turnira Crnu Goru 2:1.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije