Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI IZAZOVI

Mladen Bartolović završio igračku karijeru i postao trener u Cibaliji

Mladen Bartolović
Ivo Cagalj/PIXSELL
25.01.2015.
u 12:42

- Dugoročni cilj mi je trenirati prvoligaša. Ipak, sada razmišljam o radu s djecom, jer ću morati još puno učiti, a gdje ću završiti to ćemo vidjeti - kazao je Bartolović.

Poslije višegodišnje bogate i uspješne igračke karijere Mladen Bartolović (38), jedna od najvećih legendi Cibalije, odlučio je završiti s aktivnim igranjem nogometa.

- Prestajem se baviti profesionalnim nogometom. Moja odluka je konačna i nije donesena preko noći. Puno sam o tome razmišljao, pričao s obitelji i prijateljima, ali na kraju ja sam taj koji je odlučio i mislim da je to u ovom trenutku najbolje - rekao je Bartolović, koji je tijekom svoje nogometne karijere igrao u više klubovima.

Među njima su i Dinamo i Hajduk. Ali Bartolović ipak najviše toga duguje Cibaliji, koja mu je prirasla srcu, gdje će i početi raditi kao pomoćni trener mlađih kategorija.

Kaže kako je to logičan slijed za bivšeg nogometaša pa je tako još 2009. godine stekao UEFA B trenersku licencu, a nastavio je i dalje trenersko školovanje.

- Dugoročni cilj mi je trenirati prvoligaša. Ipak, sada razmišljam o radu s djecom, jer ću morati još puno učiti, a gdje ću završiti to ćemo vidjeti - kazao je Bartolović, čije igre će još dugo pamtiti navijači koji su ga uvijek posebno pozdravljali i bodrili.

Upravo to je jedan od razloga zašto je Bartolović odlučio karijeru završiti baš u Vinkovcima.

>> Bartolović donio pobjedu u posljednjim trenucima utakmice

Komentara 1

PR
Pravda85
17:52 25.01.2015.

Bartolovic je jednom prilikom bio u istom avionu ko i ja i bas je bio ugodan let...poanta price ko i ovaj tekst...kog boli k za Bartolovica?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije