Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIN BRBIĆ:

Mislio sam da će HNS imati razumijevanja za nogomet, ali to nije tako

Marin Brbić
Ivo Cagalj/PIXSELL
24.10.2014.
u 12:57

- - Tužno, bolje rečeno čudno je da o kazni Hajduka odlučuje osoba koja je u sukobu interesa - rekao je Brbić.

Novi travnjak napokon će dobiti svoju premijeru. Toliko toga je ispisano o poljudskoj travi u koju je Grad uložio 3,2 milijuna kuna. Hajduk će ugostiti Lokomotivu, ali tribine će biti prazne. Odnosno, bit će, uz službene osobe 45 gledatelja, i to 30 na kojih ima pravo Hajduk i 15 koje će Lokomotiva staviti na svoj popis.

- Naš travnjak zasjao je u punom sjaju, izgleda prekrasno. Hvala Gradu, koji je pokazao razumjevanje, uložio u poljudsku infrastrukturu. Na žalost, neće biti gledatelja, stoga će u nedjelju naša druga momčad će igrati na glavnom travnjaku, pa vjerujem da će navijači doći u velikom broju - kazao je predsjednik Hajduka Marin Brbić.

Još jednom se osvrnuo na tu odluku o dvije kazne igranja pred praznim tribinama. Komisija za žalbe odbila je Hajdukovu žalbu.

- Tužno, bolje rečeno čudno je da o kazni Hajduka odlučuje osoba koja je u sukobu interesa. Valentina Koprivnjak, članica komisije, visokopozicionirana je u Osijeku, a baš s tim klubom igramo sljedeću utakmicu bez publike. Možda je baš njen glas bio presudan. Mislio sam da će HNS imati razumijevanja za nogomet, ali to očito nije tako. Ovaj put Komisija se sastala promptno, čestitam im na brzini - kazao je Brbić.

Kad je već govorio o travnjaku upitan je hoće li se Hajduk i Grad kandidirati za domaćinstvo utakmice Hrvatska - Italija. Signali iz HNS-a nisu baš povoljni za Hajduk.

- Ne znam je li sve ovo neki dribling. Kada smo tražili domaćinstva rečeno nam je da nemamo brojače, da je loš travnjak. Sad čujem da će biti neka aukcija. Boljih uvjeta u Hrvatskoj za igranje utakmica reprezentacije od ovih u Poljud nema - rekao je Brbić.

Priču o travnjaku zaključio je Ivo Maslov iz tvrtke Jadro. U povijesti je bilo nekoliko utakmica Hajduka koje se zbog kiše nisu mogle igrati.

- Ne postoji pljusak kojeg ovaj travnjak ne može pokupiti. Dok su se izvodili radovi imali smo tri jaka pljuska, pet minuta nakon njih nije bilo ništa na terenu - pojasnio je Maslov.

A Igor Tudor najavio je dvoboj protiv momčadi Tomislava Ivkovića.

- Igramo kod kuće, želimo pobjediti. Odradili smo jedan trening na novom travnjaku, dobar je. Značit će nam puno, jer kada momčad želi imati dominaciju onda je bitno da je travnjak dobar - kaže Tudor.

Tribine će biti prazne.

- Igramo bez gledatelja, ovo je već dugi period da smo bez domaće publike, Što je, tu je, treba se prilagoditi na to - kazao je Tudor.

U momčad se vraća dobar dio ozlijeđenih, najavio je da će na klupi biti Artem Milevsky. A o protivniku Hajdukov trener nije želio ni riječi.

- O Lokomotivi ne bih rekao ništa, uvijek su neke najave, usporedbe... Imam svoje mišljenje, ali jednostavno, konentriran sam na svoju ekipu - zaključio je Tudor.

>> Disciplinska komisija odbila žalbu Hajduka

Ključne riječi

Komentara 8

RP
rade.pranjic
16:23 24.10.2014.

Brbicu,vi u Hajduku ste u sukobu sa samim sobom, pa onda sa svima.

Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
15:20 24.10.2014.

Pa imali su i te kako razumijevanja, za ono u Dugopolju Hajduk je trebao dobiti bar 5 utakmica bez gledaoca....

DU
Deleted user
17:06 24.10.2014.

Koja lakrdija od kluba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije