Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa novinarka u suzama

Mirta Šurjak zaplakala nakon poraza Hajduka: 'Teško je ostati profesionalan'

Mirta Šurjak
Foto: Bruno Karadža
1/7
27.08.2016.
u 09:23

"Čestitke svima na hajdučkom srcu, danas je novi dan, glave gore" napisala je Mirta Šurjak na Instagramu.

Nogometaši Hajduka u četvrtak su ispali iz Europske lige nakon velike drame. Naime, Splićani su nakon 120 minuta igre vodili 2:1 te tako anulirali prednost koju je Maccabi imao iz prve utakmice. Odluka je morala pasti izvođenjem jedanaesteraca, a gosti su tu bili s(p)retniji. 

Iako je Lovre Kalinić skinuo čak dva udarca, hajdukovci su promašili još više te šokirali odlično ispunjene tribine, a i cijelu Hrvatsku koja je pred malim ekranima navijala za našu momčad. Jedna od onih kojima je to jako teško palo bila je i popularna novinarka Mirta Šurjak koja je svoju fotografiju objavila na Instagramu uz objašnjenje:

"Hvala stranici @mirta_surjak_fans na slici...koja govori više od riječi. Teško e ponekad biti novinar i ostati profesionalan. Jer kako ne zaplakati nakon jučerašnje utakmice? Čestitke svima na hajdučkom srcu, danas je novi dan, glave gore" napisala je u petak Mirta Šurjak na Instagramu uz fotografiju Brune Karadže.

 

 

Komentara 46

AN
aniva
11:49 27.08.2016.

ovo je sumrak novinarstva......

Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
09:41 27.08.2016.

Jesu ju dečki kasnije utješili?

DU
Deleted user
10:04 27.08.2016.

Mirta Surjak fans? Za krepati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije