Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE IM ODGOĐENA UTAKMICA

Mirta Šurjak: Sramota! Hajduk je opet doživio pljusku u hrvatskoj nogometnoj lakrdiji

Mirta Šurjak
Foto: Instagram
1/5
01.12.2015.
u 11:07

"Ljuti činjenica da se odluka o odgodi utakmice Dinamo – Inter donijela 28. listopada, a objavljena je tek u petak 27. studenoga, kad su Hajduku teoretski već bile zavezane ruke da išta napravi!"

Sportska novinarka HTV-a Mirta Šurjak preko profila na Instagramu poručila je da smatra da je nepravedno što je Dinamu uoči derbija odgođena utakmica u Kupu, a Hajduku nije. Evo što je Mirta napisala:

"Sramota!!! Godinu dana nakon neodigranog derbija Hajduka i Dinama na Maksimiru i velikih prosvjeda na splitskoj rivi, ponavlja se isti scenariji. I dok će Dinamovci odmarati svoje igrače i pripremati se u miru za subotnji derbi, dotle će Hajduk u srijedu morati odigrati kup utakmicu i riskirati ozljede i kartone svojih igrača. Da ne govorimo o tome da su preumorni od putovanja autocestom protekla tri dana na relaciji Split – Zagreb, kao i to da se za Dinamo ne mogu pripremati u Splitu, već ostaju u Zagrebu.

Sad će se pravdati da je Hajduk kasno uložio zahtjev za odgodom, ali tko je mogao pretpostavljati ovakav scenarij?! Još više ljuti činjenica da se odluka o odgodi utakmice Dinamo – Inter donijela 28.10., a objavljena je tek u petak 27.11., kad su Hajduku teoretski već bile zavezane ruke da išta napravi! Još jednom Hajduk je doživio javnu pljusku, još jednom osjetio nepravdu u hrvatskoj nogometnoj lakrdiji, do kada više?!"

S druge strane, Dinamo je oštro uzvratio na zahtjeve Hajduka. 

"Zašto nijedan klub ne želi Hajduku odgoditi ili pomaknuti utakmicu? Jedna mogućnost, Hajdukovcima i jedina, jest da svi mrze Hajduk jer su zapravo oni najbolji i svi su se urotili kako bi ih zaustavili, a druga, složit će se ostatak svijeta i puno logičnija jest da svojim ponašanjem posljednjih godina i "pljuvanjem" odnosno omalovažavanjem svih jednostavno – idu svima na živce. U svakom slučaju, to je pitanje koje u Hajduku prije svega trebaju postaviti sebi i potom se dobro zamisliti zašto je takav odgovor", poručili su iz Dinama.

>> Brbić: Mamiću je neugodno priznati da se Dinamo plaši Hajduka

Komentara 66

VR
vrbaZG
11:35 01.12.2015.

Evo javila se velika nogometna stručnjakinja da hrvatskom puku objasni kako je Hajduku (opet) učinjena najveća nepravda. Neka se rađe iz Hajduka očituju o činjenici da je Milović kažnjen sa samo jednom utakmicom neigranja nakon što je javno priznao da je čistio kartone - dok je igrač, Lokomotive (kluba koji prema tvrdnjama predsjednika Hajduka čine ligu neregularnom), pa i trener istog kluba za iste poteze kažnjavani sa 2 utakmice i sa višestruko većim novčanim kaznama. Također neka se iz Hajduka očituju kakva im je nepravda učinjena kada nisu izbačeni iz lige zbog milijunskih minusa i neisplate plaća - dok se opet neke druge klubove izbacivalo u najniže rangove. I za kraj, kad veće vole citirati... Nek citiraju Orwella još jedanput - samo neka im prvo netko objasni tko je "jednakiji od drugih" u ovim slučajevima.

ŠU
šušnjar
11:36 01.12.2015.

Mirta mislio sam da si pametnija .Niste se bunili sve dok ste bili prvi na tablici .Dinamo igra ligu prvaka ,kup i prvenstvo znaci svaka tri dana utakmicu .Koliko utakmica je odigrao Jajduk ? Stvarno ste jadni .Da trebaju promjene u našem nogometu ali vaš naćin prelazi sve granice dobrog ukusa uključujući i tebe

MK
mksdk
11:42 01.12.2015.

Vidiš ti to, Hajduk će sada morati putovati tamo amo i jako se patiti. A Dinamo neće. I još k tome će morati igrati jednu utakmicu prije susreta s Dinamom. Uistinu, tko god kaže da to nije diskriminacija i šovinizam, taj nije normalan. Ae. Hajduci, molim vas, ako zbog ničeg drugog ono poradi mene, nemojte se ovako brutalno sramotiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije