Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jednoglasna ODLUKA

Mirta Šurjak ima novi posao, izabrana je za predsjednicu kluba!

Mirta Šurjak
Foto: ŽNK Marjan
1/10
31.08.2016.
u 20:46

priča proteže se još od svibnja prošle godine kada smo to najavili u našem sportskom tjedniku Max, a danas je, eto, dobila i potvrdu.

U plavom salonu Hajduka, uoči početka nove prvoligaške sezone, održana je godišnja Skupština ŽNK Marjana na kojoj je Mirta Šurjak jednoglasno izabrana za predsjednicu na mandat od četiri godine.

Ta priča proteže se još od svibnja prošle godine kada smo to najavili u našem sportskom tjedniku Max, a danas je, eto, dobila i potvrdu.

ŽNK Marjan prošle je sezone završio na petom mjestu ljestvice, Petra Mandić-Jelaska, doktorica nogometa i trenerica, napravila je čudesan posao u proljetnom dijelu prvenstva i s posljednjeg mjesta na ljestvici ovaj klub podigla do pete pozicije.

Inače, Hajduk je “marjanke” prigrlio kao svoje, dao im travnjak za igranje utakmica i veza ta dva kluba je neraskidiva.

>>Mirta Šurjak zaplakala nakon poraza Hajduka: 'Teško je ostati profesionalan'

Komentara 20

IV
ivanomikulic224
22:16 31.08.2016.

Cirkus Moire Orfei je nula za cirkus od Hajduka.

DU
Deleted user
22:18 31.08.2016.

Ma ova Mirta u posljednje vrijeme popularnija je od Ševerine. Još da snimi neki 11 minutni dokumentarac gdje bi joj bio kraj.

Avatar tigarbbb
tigarbbb
00:48 01.09.2016.

dakle Hajduk šaka jada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije