Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohvale

Miralem Pjanić iz Zagreba poslao poruku istinskoj legendi

Miralem Pjanić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/10
28.09.2016.
u 10:23

- Dinamo je igrao kod kuće, mi smo očekivali tešku utakmicu, ali su nam oni jednostavno dali više prostora.

Miralem Pjanić odigrao je odličnu utakmicu u pobjedi Juventusa protiv Dinama 4:0. upravo je BiH reprezentativac svojim pogotkom u 24. minuti načeo zagrebačku momčad.

- Skromni smo i znamo koliko moramo raditi za pobjedu. Dobro smo odigrali protiv Dinama, ali ovo je tek početak dugog puta. Radili smo ono što je trener tražio od nas i sami vidite kako je to završilo, rekao je Pjanić pa dodao:

- Dinamo je igrao kod kuće, mi smo očekivali tešku utakmicu, ali su nam oni jednostavno dali više prostora. Mi smo to dobro iskoristili. Nismo im dali šanse i kvalitetnija momčad je na kraju pobijedila.

Pjanić je iskoristio priliku da čestita rođendan legendarnom Francescu Tottiju, bivšem suigraču iz Rome.

- On je legenda! Želim mu sve najbolje i nadam se da će zauvijek ostati u nogometu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije