Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TALIJANSKI KUP

Milanu poništena dva gola, Lazio s igračem manje prošao u polufinale!

Lazio
Reuters/PIXSELL
27.01.2015.
u 23:01

Konačnih 1:0 postavio je Biglia u 38. minuti.

Lazio je tri dana nakon 3:1 pobjede nad Milanom u Rimu uspio slaviti i 1:0 pred sablasno praznim tribinama na San Siru u četvrtfinalu Kupa!

Nogometaši Lazija došli su puni samopouzdanja, jer nisu znali za poraz na gostovanjima u zadnjih pet utakmica u svim natjecanjima. Loša vijest za rossonere bila je da u zadnje tri utakmice na San Siru imaju čak dva poraza (Sassuolo, Atalanta). Loša karma se nastavila, pa su ostvarili i treći... I već u devetoj minuti utakmice Lazio je mogao povesti, jer jednu neozbiljnost u dodavanju zadnje linije domaćih nogometaša presjekao je Miroslav Klose, zaobišao golmana, ali onda je s oko 10 metara uspio promašiti prazan gol.

Jeremy Menez imao je solidnu priliku kada je u 17. minuti oštro prizemno pucao s ruba šesnaesterca, ali bilo je to po sredini gola i nije bilo prave opasnosti po gostujuća vrata. Vratar domaćih Abbiati imao je pune ruke posla u prvih pola sata i nekoliko puta uistinu je sjajno intervenirao i tako spasio rossonere. U zadnjoj liniji Milana, najblaže rečeno, dosta je propuha večeras, uostalom, kao i tijekom cijele sezone.

>> Statistiku i ocjene igrača pogledajte na Goal.com

I gosti su poveli u 38. minuti i to iz penala. Lucas Biglia sigurno je "rasparao" mrežu Milana s 11 metara nakon što je Michelangelo Albertazzi najmanje dva puta (!) igrao rukom i tako darovao vodstvo nebesko-plavima. Lorik Cana uspio je u samo pet minuta itekako naljutiti svog trenera, jer u razdoblju od 40. do 45. minute skupio dva žuta kartona, odnosno - crveni. Posljednji prekršaj sankcioniran je zbog žestokog starta na Menezu.

Brazilac Alex za malo je bio neprecizan u 52. minuti kada je glavom gađao gornji desni kut s oko 10 metara, mnogi su je vidjeli u mreži, no lopta je centimetrima promašila okvir vrata. U 66. minuti vidjeli smo možda i najbolju šansu za Milan. Abate je sjajno "doletio" u šesnaesterac preko desnog krila, no na kraju je njegov pokušaj asistencije blokirao upravo vratar Berisha koji je poslao loptu u korner. Pazzini je dvije minuta kasnije iz sjajnog polu-voleja zakucao loptu u lijevi desni kut nemoćnog vratara nebesko plavih, ali sudac je svirao da je tu bilo igre rukom, te mu je poništio gol. Cijelo drugo poluvrijeme Lazio je vrebao prilike iz kontranapada i najopasnije su zaprijetili u 78. minuti kada je Montolivo s lijeve strane malo iskosa, s nekih 10 metara, zatresao vratnicu.

U drugoj minute sudačke nadoknade Cerci je zabio gol s nekih 10 metara, ali i ovaj je poništen, a ovoga puta razlog je bilo - zaleđe. U posljednjih njihovih osam sudara ovo je četvrta pobjeda za Lazio, dok je Milano pobijedio tek dva puta.

>> Kriza Milana i dalje traje, Lazio slavio 3:1

Ključne riječi

Komentara 1

JW
JW
23:32 27.01.2015.

napetije mi jučer bilo gledat utakmicu udinese-empoli..čak je i meni tužno na šta je milan spao,a inzaghi kao trener je promašen slučaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije