Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIZNANJE

Milanski Inter umirovio Zanettijev dres: 'Ti si ikona, ti si legenda kluba!'

'Inter Milan\'s Javier Zanetti celebrates after the gamePhoto: Press Association/PIXSELL'
'Nick Potts/Press Association/PIXSELL'
26.04.2015.
u 23:45

'Među igračima, koji će izlaziti na teren neće vidjeti nikoga tko će nositi 4, tvoj broj 4. Ti si ikona, legenda kluba, svjetska legenda.'

Milanski Inter je najavio umirovljenje dresa s brojem 4 kojeg je 19 godina nosio legendarni kapetan Javier Zanetti.

Predsjednik kluba Eric Thohir takav potez najavio je kad je preuzeo nerazzurre, a sad je to ostvario objavivši vijest preko videa na službenoj stranici Intera.

"Među igračima, koji će izlaziti na teren neće vidjeti nikoga tko će nositi 4, tvoj broj 4. Ti si ikona, legenda kluba, svjetska legenda", poručio je Zanettiju Thohir.

Zanetti, koji je sad potpredsjednik kluba, stigao je u Inter 1995. godine te je u 19 godina osvojio sve - pet nasova prvaka, četiri kupa, četiri superkupa, Ligu prvaka, Svjetsko klupsko prvenstvo i Kup Uefe.

>> Zanetti odigrao 1000. utakmicu u karijeri

Komentara 1

TU
tukinjo
09:03 27.04.2015.

Jedan jedini... Najveci kapetan... Forza Inter😄

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije