Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europske lige

Milan zaustavio Juventus, Mandžukić igrao od 71. minute

Bayern
Foto: Reuters/PIXSELL
1/11
22.10.2016.
u 22:59

U posljednjoj subotnjoj utakmici 8. kola Bundeslige u Münchenu je vodeći Bayern svladao Borussiju Mönchengladbach sa 2.0

U derbiju 9. kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan je kao domaćin svladao Juventus sa 1:0 (0:0).

Strijelac jedinog gola bio je Manuel Locatelli koji je sjajnim udarcem sa 15-ak metara u 65. minuti "probio" Buffona na vratima gostiju.

Utakmicu je obilježila i sudačka odluka iz 36. minute kada je Miralem Pjanić izravno iz slobodnog udarca sa 30-ak metara iskosa pogodio mrežu domaćih.

Glavni sudac je pokazao na centar ali na naknadnu intervenciju pomoćnika nije priznao pogodak zbog toga što je smatrao kako je Bonucci, koji je utrčavao na drugoj vratnici, ali nije dirao loptu, utjecao na igru.

Mario Mandžukić igrao je za Juventus od 71. minute. Mario Pašalić je ostao na klupi Milana, dok Marko Pjaca zbog ozljede nije konkurirao za nastup u dresu Juventusa.

Sampdoria je u gradskom derbiju svladala Genou sa 2:1 (1:1). Domaći su poveli preko Muriela (12), na 1:1 izjednačio je Rigoni (24), da bi pobjednički pogodak pao na samom početku drugog poluvremena kada je gostujući vratar Perin u pokušaju izbijanja Murielova centaršuta pogodio vlastitog braniča Izza (47-ag) od kojega se lopta odbila u mrežu.

Ante Budimir je pobjedu Sampdorije protiv momčadi koju vodi Ivan Jurić odgledao s klupe za pričuve. Zanimljivo, Jurić je prošle sezone bio trener Budimiru, ali u Serie B kada su obojica bili u Crotoneu.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

U posljednjoj subotnjoj utakmici 9. kola španjolske lige Granada i Gijon su igrali 0:0, a hrvatski napada Duje Čop odigrao je čitav susret za Sporting koji je ostao 18. sa sedam bodova, dok je Granada posljednja, 20. s tri.

Bayern je u posljednjoj subotnjoj utakmici 8. kola njemačke lige kod kuće pobijedio Borussiju Moenchengladbach sa 2.0.

Strijelci za bavarsku momčad bili su Arturo Vidal (16) i Douglas Costa (31).

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije