Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJETKO VIĐENO

Liverpool prošao nakon 30 jedanaesteraca, Arsenal ispao

Liverpool jedanasterci
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/4
23.09.2014.
u 23:40

Bamford je promašio kod 1:0 za Liverpool, no stvari je na početak vratio Sterling kod 4:3. Nakon toga Adomah nije bio precizan kod 14:13 za domaću momčad i Liverpool je prošao dalje.

Liverpool je nakon rijetko viđene drame izbacio Middlesbrough u trećem kolu Liga kupa. Redsi su prošli dalje nakon što je svaka momčad izvela 15 jedanaesteraca!

Prvih 90 minuta završilo je 1:1, a u produžecima su obje momčadi zabile još jedan gol. Nakon toga se pristupilo izvođenju jedanaesteraca u kojima su redsi slavili s 14:13.

Bamford je promašio kod 1:0 za Liverpool, no stvari je na početak vratio Sterling kod 4:3. Nakon toga Adomah nije bio precizan kod 14:13 za domaću momčad i Liverpool je prošao dalje. Dejan Lovren nije nastupio.

Arsenal ispao iz Liga kupa

Arsenal je ispao iz Liga kupa nakon što je u 3. kolu na Emiratesu poražen od Southamptona s 2:1. Topnike je u vodstvo doveo Sanchez koji je sjajno zabio u 14. minuti iz slobodnjaka, no Tadić i Clyne su okrenuli utakmicu.

Od natjecanja su se oprostili Sunderland koji je s 2:1 poražen kod Stoke Cityja i Everton koji je s 3:0 izgubio na gostovanju kod Swanseaja.

Milan remizirao, Torres zabio prvi gol

Milan je u prvoj utakmici četvrtog kola Serie A odigrao 2:2 kod Empolija. Domaćini su imali dva gola prednosti, ali su Fernando Torres i Keisuke Honda uspjeli crveno-crnima osigurati bod.
 
Tonelli je pogodio za vodstvo Empolija u 13. minuti, a povisio je Pucciareli u 21. Torres je osvojim prvim golom za Milan smanjio u 43. minuti, dok je konačni rezultat postavio Honda u 57.

Milan je skupio sedam bodova i trenutno je treća momčad lige, dok je Empoli na 17. mjestu. Ostale utakmice igraju se u srijedu i četvrtak.

>> Ronaldo zabio četiri komada Elcheu, Pašalić skrivio jedanaesterac

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije