Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPUŠTA HSV

Milan Badelj za 4 milijuna eura potpisuje za Fiorentinu

Milan Badelj
Foto: DPA/PIXSELL
31.08.2014.
u 21:34

- Badelj je kompletan vezni igrač. Sličnog je profila kao David Pizzaro i Borja Valero, ali može igrati i obrambeno. Iskusan je igrač s dobrom tehnikom iako nije vrlo brz - rekao je Zvonimir Boban

Milan Badelj novi je veznjak Fiorentine. Nakon dvije godine je napustio HSV i već je na putu za Italiju gdje će obaviti liječnički pregled.

Vrijednost transfera je oko četiri milijuna eura.

- Badelj je kompletan vezni igrač. Sličnog je profila kao David Pizzaro i Borja Valero, ali može igrati i obrambeno. Iskusan je igrač s dobrom tehnikom iako nije vrlo brz - rekao je Zvonimir Boban za Sky Sports.

>> Milan Badelj u momčadi prvog kola Bundeslige

Komentara 5

SE
sestrićna
21:47 31.08.2014.

napokon i njemci skužili da je on prespor nogometaš za moderan nogomet..u italiji se igra sporije pa možda nešto i napravi..

SA
sayeretmatkal
10:23 01.09.2014.

@sestro uvijek je bilo igraca i trkaca :) zelis reci da je boban bio prelos za njemacku ,posto nije imao brzinu?

VI
virkom
10:34 01.09.2014.

Konačno odlazi iz onog Hamburga. To mu je jedna od ispravnijih odluka u karijeri. I iako ne volim talijansku ligu, dobro je što je napustio ono leglu sportskih mutikaša iz Hamburga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije