Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REPREZENTACIJA U ROVINJU

Badelj: Pritisak je velik, a izborniku je možda i najteže

Milan Badelj
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/6
31.05.2016.
u 15:49

- Činjenica je da imamo izrazito kvalitetne igrače u veznom redu na koje možemo biti ponosni, ali i druge su nam pozicije pokrivene igračima visoke kvalitete - rekao je Badelj

Hrvatski se reprezentativci pripremaju u Rovinju i nastavljaju s treninzima, a zasad sve prolazi u najboljem redu. U redovima Vatrenih vlada optimizam, kaže Milan Badelj

- Prvi dojmovi su sjajni, jako smo zadovoljni s uvjetima isto kao što smo bili i u Sv. Martinu na Muri. Nadam se da ćemo nastaviti u tom ritmu, bez ozljeda do kraja priprema za Europsko prvenstvo. Činjenica je da imamo izrazito kvalitetne igrače u veznom redu na koje možemo biti ponosni, ali i druge su nam pozicije pokrivene igračima visoke kvalitete - rekao je Badelj, prenosi stranica HNS-a.

Posljednji dan svibnja ujedno je i krajnji rok za prijavu 23 igrača za završni turnir, te izbornik Ante Čačić mora skratiti prvotni popis od 27 imena.

- To je jako nezahvalno, izborniku je možda i najteže kada dođe taj dan. Ovoga puta čak i posebno teško jer mi se čini da svi koji su bili pozvani na pripreme zaslužuju i otići u Francusku. Sjećam se proteklih priprema za velika natjecanja, poznat mi je taj osjećaj jer svaki trening i svaku pogrešku igrač gleda kao potencijalno odlučujuću. Pritisak je velik - pojasnio je Badelj.

Vezni igrač Fiorentine izdvojio je jedno ime za pariški sraz s Turcima 12. lipnja, u prvoj hrvatskoj utakmici grupne faze.

- Igrao sam s Calhanogluom u Njemačkoj, fenomenalan je mladi igrač, a o njemu se već apsolutno sve zna. Ne samo zbog slobodnih udaraca, nego zbog igre u oba smjera i moramo ga dobro paziti - zaključio je Badelj.

Komentara 2

DU
Deleted user
22:48 31.05.2016.

Spanjolska ceska i turska, biti ce jako tesko proci skupinu. Spanjolici kao favoriti ostali svi imaju podjednake sanse....

JU
jurayy
17:52 31.05.2016.

Ma opustite se brzo idete kući

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije