Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILAN BADELJ:

Ima nekih trzavica među nama igračima, ali to je normalno

Hrvatska reprezentacija
Foto: Goran Jakus/PIXSEL
1/23
12.10.2015.
u 11:34

'Pobjeda je imperativ i neupitno smo puno kvalitetnija reprezentacija'

Hrvatska nogometna reprezentacija oko 11 sati otputovala je na Maltu gdje je u utorak (20.45) čeka posljednja utakmica kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

– Pobjeda je imperativ i neupitno je da smo puno kvalitetnija reprezentacija. Na popodnevnom treningu ću vidjeti tko je spreman početi od 1. minute, ali znam da će umjesto Luke Modrića krenuti Milan Badelj – rekao je izbornik Ante Čačić koji će pratiti i zbivanja u Italiji, a potom nastavio:

– Gola činjenica jest da je Italija puno kvalitetnija. Ja vjerujem da ćemo sutra biti u Francuskoj.

Badelj je s Fiorentinom vodeći u Serie A i prepun samopouzdanja te ne bježi od odgovornosti jer ipak bi trebao mijenjati ozlijeđenog Luku Modrića u posljednjem kvalifikacijskom susretu.

– Među nama igračima je atmosfera manje-više uvijek besprijekorna, trzavica nekih ima, ali to je normalno.

>> Više o EURO 2016 čitajte na Goal.com

>> Osjećao sam se kao neki dužnik, trud mi se napokon isplatio

Komentara 11

Avatar nula
nula
12:52 12.10.2015.

Hrvatska ce dogodine igrati finale EP, protiv Belgije . Neka pati ....

LI
Lika76
14:25 12.10.2015.

Pustite Melindu neka kaze sto misli, iako nije bas u toku! ;-) Previse gleda strane medije! Joe nikoga nije uvrijedijo, nego je "rekao" da je za svoj dom spreman, a koga to smeta neka pati! Ne trebamo se nikome ulizivati nego stajati do sovoga!

Avatar Pablo 69
Pablo 69
14:27 12.10.2015.

Tražim talentirane nogometaše koji žele okušati svoju sreću u Austriji ili Njemačkoj. Surađujem sa uspješnim menadžerom koji godinama isto tako uspješno vodi svoju agenciju, u kojoj se trenutno pod ugovorom nalaze poznata imena današnjeg nogometa. Moj cilj je da Vamm obzirom na Vaše kvalitete pokušam/omogućim profesionalni ugovor u prvoj ili drugoj ligi. Osim profesionalnog u obzir dolaze i moguće suradnje u amaterskom nogometu, gdje uvjeti također nisu loši. Za profesionalni nogomet me zanimaju igrači od 18-28 godina koji imaju iskustva u prvoj i drugoj ligi, a što se tiče amaterskog nogometa tu vidim igrače treće-četvrte lige. Svi koji su zainteresirani za suradnju molim kontakt sa opširnim podatcima na e-mail: mpcro@ymail.com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije