Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGE PETICE

Badelj golom u 83. minuti srušio Romu, Modrić igrao u rutinskoj pobjedi Reala

Espanyol - Real Madrid
Foto: Reuters
1/5
Autori: Marko Pavić, Hina
18.09.2016.
u 22:47

Badelj je u 83. minuti snažnim i preciznim udarcem s 20-tak metara, kojeg je kroz noge vješto propustio Nikola Kalinić, donio pobjedu Fiorentini. Četiri minute ranije igrač Rome Nainggolan je pogodio vratnicu.

Real Madrid rutinski je odradio gostovanje kod Espanyola u četvrtom kolu Primere. Kraljevski klub slavio je s 2:0 i ostao vodeća momčad s maksimalnim učinkom.

Real se bez Cristiana Ronalda i Garetha Balea u Barceloni slomio obranu domaćih tek u 45. minuti kada je pogodio James Rodriguez. U 71. minuti na konačnih 2:0 je povećao Karim Benzema. Luka Modrić je nastupio svih 90 minuta za Real, dok je Mateo Kovačić ostao na klupi. 

Na ljestvici vodi Real s 12 bodova, Barcelona i Las Palmas imaju po 9, a Atletico, Sevilla i Villarreal po 8 bodova. 

Badelj donio pobjedu Fiorentini

U zadnjoj utakmici 4. kola Serie A u Firenci su nogometaši Fiorentine slavili protiv Rome s 1:0 pogotkom hrvatskog reprezentativca Milana Badelja

Badelj je u 83. minuti snažnim i preciznim udarcem s 20-tak metara, kojeg je kroz noge vješto propustio Nikola Kalinić, donio pobjedu Fiorentini. Četiri minute ranije igrač Rome Nainggolan je pogodio vratnicu. 

U dresu viola su cijelu utakmicu odigrali Badelj i Hrvoje Milić, dok je Kalinić izašao u 87. minuti. 

Na ljestvici vodi Napoli s 10 bodova ispred Juventusa s 9, te Rome, Lazija, Chieva i Intera koji imaju po 7 bodova. Fiorentina je ovom pobjedom došla na 8. mjesto sa šest bodova. 

Lyon remizirao s Marseillom

Suparnik zagrebačkog Dinama u skupini H nogometne Lige prvaka Lyon u susretu je 5. kola francuskog prvenstva na gostovanju kod Marseillea odigrao 0:0.

Lyon je sada deveti sa sedam bodova, dok je Marseille 15. s pet.

U ranije odigranim susretima u nedjelju Montpellier i Nice su odigrali 1:1 (0:0), dok je Saint-Etienne svladao Bastiju sa 1:0 (0:0).

Na vrhu je Monaco sa 13 bodova, druga Nica ima 11.

Hertha dostigla Bayern

Nogometaši berlinske Herthe zadržali su stopostotni učinak u Bundesligi i nakon 3. kola zahvaljujući 2:0 (0:0) domaćoj pobjedi protiv Schalkea 04 u nedjelju. 

Golove za Herthu postigli su Mitchell Weiser (64) i Valentin Stocker (74).

Berlinski sastav s maksimalnih devet bodova drži drugo mjesto na ljestvici zbog slabije razlike pogodaka od prvaka Bayerna koji je na vrhu, dok je Schalke i nakon trećeg kola ostao bez bodova, ali i bez postignutog pogotka, te je pretposljednji jer je bez bodova i Werder koji usto ima i slabiju gol-razliku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije