Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI BUGARSKE

Badelj: Čačić više ovisi o nama, nego mi o njemu

'15.08.20125., Split - Nogomet, Hrvatska - Svicarska. Prijateljska utakmica povodom jubilarne proslave 100 godina HNS-a. Milan Badelj izmedju Granit Xhake i Sqaquirija. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
07.10.2015.
u 19:50

– Ne očekujem da ću sad igrati, ako me izbornik stavi, super. Olića nisam tražio savjet, slušao sam samo što je izbornik imao za reći – rekao je Dinamov ofenzivac Pjaca

Do kvalifikacijske utakmice s Bugarskom ostalo je još samo tri dana, a Milan Badelj osvrnuo se na sve poteškoće i negativnost oko hrvatske reprezentacije, piše Goal.

– Sve je bilo savršeno i bajno, a onda smo zeznuli situaciju, na nama je da to izvučemo. Svi čitaju i gledaju što se piše, moramo zadržati mirnoću, ne smijemo dopustiti da negativna energija utječe na nas – rekao je hrvatski veznjak i dodao:

– Pokazali smo već da smo bolji od Bugara i vjerujem da će Talijani dobiti Norvežane. Znam izbornika Peteva zbog Ludogoreca. Njegove momčadi uvijek igraju dobar nogomet.

Veznjak Fiorentine, koji je priznao da će mu biti čudno igrati pred praznim tribinama, iako se s time susreo već na Maksimiru, surađivao je zajedno s Antom Čačićem cijelu 2011./12. sezonu u Dinamu.

– Već tad je ostavio jako pozitivan dojam, imao sam dobar odnos s njim. Usporedba s Kovačem? Prekratko je tu da bih ocijenio. Sve ovisi o nama, pristupu i karakteru kako će ove dvije utakmice završiti, a ne o izborniku.

Badelj se osvrnuo na sjajan start s Fiorentinom, koja drži čelno mjesto Serie A nakon sedam kola.

– Imali smo jake prijateljske utakmice u pripremama u kojima smo pobjeđivali, tako da ovo nije slučajno. Početak sezone je uvijek težak, zato nam je zbog ovoga pogotovo drago.

Marko Pjaca u posljednje dvije utakmice bio je zamjena za Ivicu Olića, koji ne igra zbog suspenzije.

– Ne očekujem da ću sad igrati, ako me izbornik stavi, super. Olića nisam tražio savjet, slušao sam samo što je izbornik imao za reći – rekao je Dinamov ofenzivac, kojemu će također biti čudno igrati pred praznim tribinama iako je na takav prizor navikao.

>> Mario Mandžukić definitivno propušta Bugarsku i Maltu!

Komentara 6

Avatar Oneill
Oneill
21:01 07.10.2015.

Valda bi trebalo sve biti uredu u ove dve tekme ali neznam zasto neka nevjerica me uhvatila. A sto se tiče Mande zao mi ga a mozda je i bolje ovako . Sretno!!!!!

MV
Mijat vrdoljak
17:43 08.10.2015.

Zašto se u naslovu manipulira izjavom Badelja, nije izjavio da Čačić više ovisi o igračima nego oni o izborniku! Izjavio je da rezultat više ovisi o igračima nego o izborniku i tu je u pravu!

DH
dalibor.hren
12:27 08.10.2015.

Dobro je rekao Čorluka:"Ako se ne kvalificiramo na Euro, ostavimo se nogometa!"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije