Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajdukov veznjak

Mijo Caktaš u Zagrebu pregovarao s Lyonom

Mijo Caktaš
Ivo Cagalj/PIXSELL
03.09.2015.
u 21:05

Caktaš trenutačno odrađuje zadnju godinu ugovora sa splitskim klubom. Dakle, moglo bi se dogoditi da za novi klub potpiše već u siječnju sljedeće godine.

Mijo Caktaš, novopečeni hrvatski reprezentativac, u petak se, prije okupljanja vatrenih, u Zagrebu našao s predstavnicima Lyona.

Francuski prvoligaš zainteresiran je za Hajdukova veznjaka, potvrdio nam je izvor blizak splitskom klubu. Caktaš je jako dobro ušao u novu sezonu i po mnogima je, u ovom trenutku, jedan od najboljih Hajdukovih igrača. Dobrim igrama očito je privukao pažnju najozbiljnijih europskih klubova.

Inače, Caktaš trenutačno odrađuje zadnju godinu ugovora sa splitskim klubom. Dakle, moglo bi se dogoditi da za novi klub potpiše već u siječnju sljedeće godine. 

>>Što sada, Hajduče? Zaradili 14 mil. kn, ispustili 40 milijuna, odlaze Caktaš, Sušić, Balić...

Komentara 12

AS
assssssstttii
09:35 04.09.2015.

Da to nije opet neka samo-reklama kao i tobožnja prodaja Sušića za 4.5 mil.?

Avatar Sokol
Sokol
08:13 04.09.2015.

Kakav Lyon???? Dajte molim vas...Trenutačno u hajduku nema nijednog igrača za ligu petice

DD
Don-Dom
22:15 03.09.2015.

Eto možda napravi megatransfer i Hajduk zaradi 150 tisuća eura

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije