Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIJO CAKTAŠ:

Nema mjesta euforiji, a Baliću i Vlašić govorim da manje 'gnjave' loptu

Mijo Caktaš (1)
Ivo Čagalj/Pixsell
16.07.2015.
u 14:08

'Svi derbiji do sada u Zagrebu koje ja pamtim su bili bez navijača, ovaj put je atmosfera bila odlična, ali i utakmica je bila zanimljiva.'

Mijo Caktaš igra u odličnoj formi. U dosadašnje tri službene utakmice Caktaš je tri pogotka (u svakoj po jedan nap.a). Zabio je Mijo i u derbiju prošle nedjelje u Maksimiru za vodstvo bijelih 1:0.

"Svi derbiji do sada u Zagrebu koje ja pamtim su bili bez navijača, ovaj put je atmosfera bila odlična, ali i utakmica je bila zanimljiva. Odigrali smo dosta dobro i zasluženo osvojili bod" - kaže nam u startu razgovora za Goal.com Mijo Caktaš.

Neki kažu Dinamo je bio loš, no bolje reći da je Hajduk bio dobar?

"Dinamo je istina imao posjed, no nisu imali previše prilika. Mislim da treba malo i nas pogledati i reći da smo odigrali dobru utakmicu".

U drugom je dijelu izgledalo da ste ostali bez snage. Dojam je da se moglo i više od boda?

"Dosta smo se potrošili u uzvratu protiv Sillamaea. Ja sam se dobro osjećao, no imali smo period igre u drugom poluvremenu kad nismo bili opasni prema naprijed".

Dojam je dobar, no trebat će ponavljati takve partije?

"Ne treba stvarati euforiju nakon jedne utakmice, ali isto tako ako budemo igrali ovako i ubuduće bit će jako dobro".

To bi značilo da će i prvenstvo biti zanimljive. Nakon prvog kola na vrhu su Istra, Split i Osijek?

"Mislim da je i start pokazao da će prvenstvo biti zanimljivo. Moglo bi biti tako i do samog kraja".

Kako ste doživjeli pogodak, dobro ste pratili akciju?

"Lijep je osjećaj zabiti u derbiju. Znao sam prije utakmice da moramo izlaziti u kontre i polukontre. Pratio sam tijek akcije, pripremio se na udarac i lopta je ušla".

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Caktaš: Dinamo nam je zabio iz jedine šanse koju je imao

Komentara 2

Avatar GaryLineker
GaryLineker
16:45 16.07.2015.

Igrači koji su došli netom iz omladinskog pogona imaju naviku "davit" duže loptu jer su to predhnodno radili, bili su ponajbolji u generaciji te su tako rješavali utakmice. Kada dođu u seniorski nogomet nije lagano privknut se na igru "primanje-dodavanje" te će im trebati vremena. Mislim da je problem u trenerima omladinskih pogona koji to dozvoljavaju igračima kako bi dobivali utakmice ali primarni zadatak bi ipak trebao biti pripremiti mladića za seniorski nogomet.

CO
cokta
15:30 16.07.2015.

U pravu je Caktas,ovaj mali Vlasic igra privatne utakmice, sa svojom sebicnoscu je dosta dobrih akcija upropastio,taj u zivotu jos nije balun odigrao iz prve

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije