Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Michel Platini:

'Neću tražiti novi predsjednički mandat u Uefi'

Michel platini
Foto: DPA/Pixsell
28.08.2015.
u 18:50

Francuz je nedavno najavio kandidaturu za nasljednikom Seppa Blattera na izborima u Fifi.

Michel Platini potvrdio je da neće tražiti novi mandat u Uefi 2019. godine, čak ni ako ne uspije postati predsjednikom Fife.

Francuz je nedavno najavio kandidaturu za nasljednikom Seppa Blattera na izborima u Fifi, koji će se održati u veljači sljedeće godine te je otkrio da neće po četvrti mandat za predsjednika Uefe, piše Goal.

"Da, stajem na tome. Podržavam uvođenje ograničenja na broj predsjedničkih mandata", rekao je Platini.

>>Blatter: Pošten sam čovjek, u Fifi i nogometu nema korupcije

Komentara 3

BL
Blender
00:23 29.08.2015.

Platini je bio dobar igrac, ali od kako je prestao igrati nogomet nije imao ideja jer se igrao sa loptom citav zivot. Tako si i drugi nogometasi, mozak suze samo za shampon i to je to. Ne vidim zasto bi taj covijek trebao biti na toj funkciji. UEFA je kako kazu fair play, pa ako je tako zasto onda oduzimaju bod nasoj reprenzentaciji, pa nisu nasi nogometasi napravili nesto lose vec nepoznata osoba!!! Sad jedna uefa generalizira i kaznjava sportase a i nas Hrvate. Dali je netko odgovarao za kukasti kriz na poljudu?? Nije, znaci kako i sa kojim pravom se moze UEFA osuditi sa takvom kaznom???

ZA
zagreb9999
09:19 29.08.2015.

lažeš gade čim zineš

Avatar nekakav
nekakav
16:27 29.08.2015.

pa nisu ni srpski igrači napravili džumbus na utakmici s albancima pa su skoro pa izbačeni! i debelo kažnjeni. financijski fair play krše skoro pa svi, naročito ovi veliki, al eto, uefa kazni neki tamo ruski dinamo iz moskve. nee city, ne real, barcu... platini je podilazio velikim klubovima, koji imaju jaku logistiku što se tiče lobiranja, i eto, ligu prvaka igraju uglavnom neprvaci. što ih uefa nije pustila da igraju svoje prvenstvo? zabranila bi igračima iz tih klubova nastupe za reprezentaciju, i priča je gotova mogla biti u pra mjeseci. prijetnje velikih i bogatih da će baš uefa izgubiti su smiješne. kad bi bogati klubovi imali svoju ligu, koja bi bila u sukobu sa krovnom organizacijom, ne bi bili baš tako primamljivi medijima. a kad ne bi imali domaće nastupe, u domačim ligama, izgubili bi i na gledanosti. tu je platini uništio europski nogomet, popustio bogatim i korumpiranim klubovima. sad bi mogao isto napraviti i u svjetskim razmjerima. on ja mali pokvareni čovjek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije