Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dolazi mourinhu?

Messi želi kod Fabregasa u Chelsea, Barcelona će dobiti 200 mil. funti!

Luka Modrić i Lionel Messi
Foto: UESyndication/PIXSELL
27.11.2014.
u 22:45

Britanci tvrde kako bi se transfer trebao realizirati sljedećeg ljeta.

Svjetski mediji posljednjih dana natječu se u pretpostavkama gdje bi čudesni Leo Messi mogao nastaviti karijeru. A britanski Daily Express donio je informaciju kako bi se Argentinac sljedećeg ljeta želio pridružiti bivšem suigraču Cescu Fabregasu u Chelseaju!

- Živim u sadašnjosti. Razmišljam samo o tome kako bih osvojio što više trofeja s Barcelonom. Nakon toga, vidjet ćemo, nogomet je pun preokreta. Uvijek sam govorio da bih volio ostati ovdje zauvijek, ali stvari ne idu uvijek onako kako želite, posebno u nogometu - izjavio je nedavno Messi, no Express navodi kako bi za odštetu od 200 milijuna funti bio spreman doseliti u London.

>>Galinović, Bišćan i Šerić složni o Messiju: Bolji neće hodati Zemljom

Komentara 4

Avatar Lepko_Janez
Lepko_Janez
23:40 27.11.2014.

Ma koja Chelsea..,Messi je dobio ponudu da nastupa za Slovence u skijanju!

MA
maxxxx
06:50 28.11.2014.

siguran sam da mu je velika zelja igrati za mourinha

PA
pavel1001
22:57 27.11.2014.

trol plačenik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije