Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPASNA BRAZILKA

Messi zbog ljubomorne supruge morao prekinuti svaki kontakt s ovom ljepoticom

Suzy Cortez
Foto: Instagram
1/21
29.04.2016.
u 18:35

Cortez je pretjerala s objavljivanjem seksi fotografija i obraćanjem Messiju ispod svake od njih. Nije prošla neopaženo i ovo je zapravo logičan potez. Naravno, Messi se nije osvrtao, barem javno, ali Antonella Roccuzzo željela je srezati sve u startu

Brazilka Suzy Cortez sigurno mami uzdahe mnogih muškaraca diljem svijeta jer kao Miss Bum Bum iz 2015. godine svakako ima atribute za to. No Leo Messi u njima više neće moći uživati zbog ljubomorne supruge Antonelle Roccuzze. Natjerala ga je da blokira zanosnu ljepoticu na svakoj od društvenih mreža na kojima se nalazi.

Naime, Cortez je pretjerala s objavljivanjem seksi fotografija i obraćenjem Messiju ispod svake od njih. Nije prošla neopaženo i ovo je zapravo logičan potez. Naravno, Messi se nije osvrtao, barem javno, ali Antonella Roccuzzo željela je srezati sve u startu.

Inače, do ovoga je došlo veljači ove godine, kad se Cortez odlučila fotografirati potpuno gola, ali prekrivena bojom. Sve skupa izgledalo je kao da nosi dres Barcelone s imenom i brojem Lionela Messija. Još je to sve "podebljala" s cijelim nizom izazovnih fotografija jer shvatila je da ima pozornost ne samo nogometnog dijela publike. A ionako joj je publicitet bio jedina motivacija za to. Iako to nije željela priznati već se pravdala humanitarnim radom.

– Kao veliki nogometni fanatik, vrlo sam emotivno reagirala kad sam vidjela priču o Murtazu Ahmadiju. Zato sam odlučila pomoći kako god mogu pa da upozna našeg najvećeg nogometnog idola. Iako sam Brazilka, nije mi problem ovako javno nositi nacionalni dres naših najvećih rivala – napisala je Cortez na svom Instagram profilu.

Spomenuti dječak je Afganistanac koji je dirnuo svijet igrajući nogomet u Messijevu dresu napravljenom od obilne plastične vrećice.

Komentara 12

DU
Deleted user
19:45 29.04.2016.

da mi taj komad izadje vani sa zenom i ja bi bio ljubomoran

RI
rikavac
20:24 29.04.2016.

Apsolutno neznam zasto bi Mesijeva zena bila ljubomorna na tolike silikone.Ja neznam sta je na ovoj djevojci prirodno.

JO
josip
20:54 29.04.2016.

koje ruzne guzicetine. ko da joj je frakenstein otac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije