Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barca - Sevilla 5:1

Messi zabio tri gola i oborio rekord, Rakitić zabio bivšem klubu

Ivan Rakitić
UESyndication/PIXSELL
22.11.2014.
u 22:15

Hrvatski reprezentativac zabio je glavom nakon ubačaja Suareza, ali nije slavio iz poštovanja prema bivšem klubu.

Čudesni Lionel Messi odigrao je još jednu sjajnu utakmicu i oborio rekord. U 12. kolu Primere Barcelona je uništila Sevillu 5:1, a Argentinac je postigao tri gola i oborio rekord Telma Zarre na vrhu ljestvice španjolskog prvenstva svih vremena. Messi je dosad postigao 253 pogotka, a Zarra dva manje.

Prvi gol zabio je u 20. minuti prekrasnim udarcem iz slobodnog udarca. S tim rezultatom otišlo se na odmor, a gosti su izjednačili nakon dvije minute u nastavku kada se lopta od Jordija Albe odbila u gol. Samo dvije minute kasnije Neymar je vratio prednost Kataloncima, a utakmicu je u 65. minuti prelomio Rakitić. Hrvatski reprezentativac zabio je glavom nakon ubačaja Suareza, ali nije slavio iz poštovanja prema bivšem klubu. 

Do kraja susreta Messi je zabio još dva gola.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije