Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NERVOZAN...

Messi odbrusio navijaču Barcelone: Nađi posao, idiote

Lionel Messi
Foto: Reuters (Ilustracija)
19.04.2014.
u 11:36

Najbolji igrač Barcelone je izvrijeđao jednog navijača koji ga je dočekao nakon poraza od Reala.

Lionel Messi posljednjih dana prolazi kroz teško razdoblje. Na udaru je kritika zbog nedovoljnog zalaganja na terenu, a sve to izaziva nervozu kod Argentinca.

Najbolji igrač Barcelone je tako izvrijeđao jednog navijača koji ga je dočekao nakon poraza od Reala. Navijači mu je vikao da premalo trči i da popije neko energetsko piće, na što mu je Messi uzvratio: 

- Nađi posao, idiote!

Messija navijači kritiziraju otkako je objavljen podatak da je u utakmici Lige prvaka protiv Atletico Madrida pretrčao samo 6,8 kilometara, odnosno 1,5 kilometara manje od vratar Pinta. Nakon poraza od Reala navijači ga vrijeđali da je "propalica" i "plaćenik".

>> Antić: Messi se namjerno ne trudi!

>> Messi misli da su ljudi idioti

>> Messi na udaru: Pretrčao samo kilometar i pol više od golmana Pinta

Komentara 7

F4
F48B2
12:10 19.04.2014.

I navijač je mogao njemu reći "Nađi posao idiote!" jer to što rade nogometaši nije posao, njihova zanimacija nema nikakvu realnu društvenu vrijednost niti korist. Trče po livadi i guraju loptu. Da, sebe su učinili besramno bogatima, nisu ničije ukrali i sve je legalno jer im daju novac oni koji ih dolaze gledati, ali to što rade nije posao.

RP
rade.pranjic
17:33 19.04.2014.

udarila slava I lova u glavu. Treba ga na hladjenje.

IK
ikozulj
14:11 19.04.2014.

2 puta sam sam gledao video a uopće nisam čuo da je Messi išta rekao a sigurno ne "buscate un trabajo, idiota"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije