Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUIS SEGURA:

Messi ni Barcelona ne odlučuju o tome hoće li igrati za Argentinu

Lionel Messi
REUTERS/Damir Sagolj
20.09.2014.
u 15:23

- Messi nije igrao zbog problema s mišićem, što mogu potvrditi liječnici Barcelone - rekao je Segura.

Predsjednik Argentinskog nogometnog saveza (AFA) Luis Segura tvrdi da Lionel Messi i Barcelona ne odlučuju kada napadač može igrati za svoju zemlju.

Gerardo Martino 27-godišnjeg napadača nije zvao za prijateljske utakmice u rujnu, a pojavile su se glasine kako je Messi izgubio interes za igranje u reprezentaciji nakon izgubljenog finala Svjetskog prvenstva u Brazilu. Segura tvrdi je izostanak Messija bio isključivo vezan uz njegovu spremu.

- Ni Messi ni Barcelona nam nisu naredili da ga moramo izostaviti s popisa. Messi nije igrao zbog problema s mišićem, što mogu potvrditi liječnici Barcelone - rekao je Segura.

Argentina je i bez Messija pobijedila svjetske prvake Nijemce na njihovom terenu 4:2.

U listopadu nastavljaju s pripremama za nastup na Copa Americi sljedećeg ljeta u Čileu, a sljedeći protivnik bit će im Brazil.

>> Messi je stigao u Barcu prije 14 godina, a ovo su njegovi najbolji trenuci

Komentara 1

NO
nojemalo
08:37 21.09.2014.

a Šta reći pobijedili su bez njega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije