Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDA KLUBA

Messi je stigao u Barcu prije 14 godina, a ovo su njegovi najbolji trenuci

Lionel Messi
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/2
17.09.2014.
u 17:34

S Barcelonom je šest puta bio španjolski prvak, a tri je puta osvajao Ligu prvaka.

Na današnji dan, prije točno 14 godina, Lionel Messi postao je Barcelonin igrač, ali malo tko se tada mogao nadati koliki će to biti dobitak za proslavljeni klub iz Katalonije.

Najbolji igrač svijeta četiri godine zaredom, vlasnik brojnih rekorda, maestro bez kojeg Barcin "orkestar" ne funkcionira. Već sa svojih 27 godina je legenda kluba, a pred njim su još godine i godine aktivnog igranja.

U Barcelonu je došao s obitelji iz argentinskog Rosarija, gdje je igrao za mlađe uzraste Newell's Old Boysa i postao član Barcelonine nogometne škole La Masia.

S obzirom niski rast, išao je i na hormonske terapije, što je tada financirao klub. Četrnaest godina kasnije, Lionel Messi jedan je od najboljih igrača svih vremena. S Barcelonom je šest puta bio španjolski prvak, a tri je puta osvajao Ligu prvaka.

>> Messi po 400. gol, Niko protiv Falcaa

Ključne riječi

Komentara 1

MA
majusko
22:55 17.09.2014.

Video vam nije dostupan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije