Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vozni park

Messi i Rakitić imaju isti ukus, evo kojeg su skupocjenog limenog ljubimca izabrali!

Barcelona
Foto: FC Barcelona
1/3
28.10.2016.
u 15:13

– Zadovoljan sam kadrom koji imam, svi igrači koji će ući u prvu postavu mogu odgovoriti na zadatke koje im postavim. Iniesta? Teško je bez njega, ali imamo kvalitetna rješenja

Nogometaši Barcelone u desetom kolu španjolskog prvenstva dočekuju Granadu. Katalonci su trenutačno treći na ljestvici, imaju bod manje od Seville te dva od Reala i zbog toga nemaju pravo na kiks.

– Bit će to važna utakmica za nas, a vjerujem u pobjedu. Kao i uvijek, težit ćemo dominaciji i posjedu lopte, što bi nam na kraju, uvjeren sam, trebalo donijeti i golove te tri važna boda. Ne smijemo se opustiti – rekao je Luis Enrique u najavi te se osvrnuo na brojne ozljede.

– Zadovoljan sam kadrom koji imam, svi igrači koji će ući u prvu postavu mogu odgovoriti na zadatke koje im postavim. Iniesta? Teško je bez njega, ali imamo kvalitetna rješenja – zaključio je trener Barce.

A uoči te utakmice, Audi je odlučio igrače Barcelone počastiti skupocjenim automobilima. Najtraženiji je bio Q7 Sport 3.0 TDI, koji vrijedi oko 66.000 eura, a koje su izabrali i najbolji igrač Barcelone Lionel Messi, kao i naš Ivan Rakitić. Osim njih, za taj su se model odlučili Aleix Vidal, Luis Suarez, Gerard Pique, Ivan Rakitić, Jordi Alba, Jordi Matip, Jasper Cillessen, Samuel Umtiti, Rafinha, Sergi Roberto, Sergio Busquets, Andre Gomes, Arda Turan i Andres Iniesta.

Za Audi A7 Sportsback S Line 3.0 TDI Quattro odlučili su se Javier Mascherano, Jeremy Mathieu i Marc-Andre ter Stegen.

Luis Enrique, Paco Alcacer i Lucas Digne vozit će Audi RS QR 2.5 TFSI quattro, dok se Neymar odlučio za Audi RS 7 Sportsback.

 

 

 

Komentara 6

ST
strsljen2013
17:10 28.10.2016.

Šta ste svi zinuli odmah, 66000€? Da, tvornička cijena, pa neće valjda na njima zarađivati.

PU
pulizg
22:12 28.10.2016.

koji je to RS QR

ZG
zg223
04:02 29.10.2016.

messi i rakitic..i onda nabroje jos 20 igraca koji su isti auto izabrali..haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije