Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatno

Messi dokazao da je s drugog planeta! Nećete vjerovati što je napravio

Messi
Foto: Youtube Screenshot
1/2
03.01.2015.
u 10:45

Messi je morao loptom prebaciti 18 metara visoku prepreku te zaustaviti loptu tako da ne padne na tlo.

Lionel Messi nebrojeno puta na stadionima diljem svijeta dokazao je da je nogometni čarobnjak. No, ono što je napravio u jednom japanskom showu doista je nevjerojatno.

U spomenutom showu ljudi su suočeni s gotovo nerješivim zadacima i pritom sve ispadne smiješno za gledatelje. Ali ono što je nemoguće običnim ljudima nije i argentinskom majstoru.

Naime, Messi je morao loptom prebaciti 18 metara visoku prepreku te zaustaviti loptu tako da ne padne na tlo. Zvuči nemoguće, ali igrač Barcelone ostavio je gledatelje u čudu i kako tvrde Japanci, postavio svjetski rekord.

>>Neuer mi je prijatelj, ali sve nagrade moraju otići Lionelu Messiju!

Komentara 24

MA
MagnusJohnson
13:37 03.01.2015.

Ma dajte, Tonči Kukoč bi ovo napravio zavezanih očiju, s desnom nogom preko glave. :)

HL
hannibal lecter
12:46 03.01.2015.

pfff Ronaldo bi ovo preskočio

ZO
zbaotic1@optinet
18:33 03.01.2015.

Ovaj novinar (a valjda je ?) vjerojatno nikad nije bio niti na jednoj nogometnoj utakmici u životu. Niti je ovo nešto što ne bi vjerovali, niti spada u neke vanzemaljske ''finte''. Pa ovo može svaki nogometaš bilo koje svjetske lige napraviti bez imalo problema. Naravno, ako mu ne uspije prvi, drugi ili treći puta, kao i Messiju, uspjet će četvrti ili peti put. Smiješni ste, vi sa ovog portala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije