Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolji u povijesti

'Messi bi trebao dobiti "Zlatnu loptu" svake godine'

Football Soccer - Barcelona v Real Madrid - Spanish La Liga Santander- Nou Camp Stadium, Barcelona, Spain - 3/12/16. Real Madrid's Cristiano Ronaldo and Barcelona's Lionel Messi and Neymar in action during the
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
21.12.2016.
u 07:00

Posljednji igrač koji je osvojio "Zlatnu loptu" prije ere Messi-Ronaldo bio je Brazilac Kaka 2007. godine.

Predsjednik španjolskog velikana Barcelone Josep Maria Bartomeu izjavio je kako bi zvijezda njegovog kluba, Argentinac Lionel Messi trebao osvojiti "Zlatnu loptu" svake godine i to iz razloga što je on najbolji nogometaš svih vremena.  

"Zlatna lopta bi trebala pripasti Messiju svake godine jer je on najbolji igrač u povijesti nogometa. Ima još dobrih igrača, ali Messi je nedvojbeno broj jedan", kazao je Bartomeu.

Prošloga je tjedna "Zlatnu loptu" za ovu godinu dobio napadač Real Madrida Portugalac Cristiano Ronaldo kojemu je to četvrta ovakva nagrada u karijeri, dok ih Messi ima pet.

Posljednji igrač koji je osvojio "Zlatnu loptu" prije ere Messi-Ronaldo bio je Brazilac Kaka 2007. godine.

Komentara 3

MA
marin746
09:54 21.12.2016.

Zašto je onda ne dobije?

Avatar yusranj
yusranj
11:30 21.12.2016.

Pele je bio bolji od njeg

FU
fuji91
11:41 21.12.2016.

Kada zabije sa 20 metara u raslje onda mozemo pricati. Ili iz prve potegnut s 25 metara u gornji golmanov kut. Evo sad mi candreeva pada na pamet. Takve tri bombe u zadnjoj tekmi intera. Messi ima dribling i brzinu a sut na razini luke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije