Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
počastio se

Menadžer Raiola zaradio 27 milijuna eura na Pogbinu transferu i potom kupio vilu Al Caponea

Paul Pogba
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/5
26.10.2016.
u 15:10

Prema pisanju britanskih medija, nakon Pogbinog rekordnog transfera Mino Raiola je ovog ljeta za 9 milijuna eura kupio vilu u Miamiju

Najutjecaniji nogometni menadžer 48-godišnji Talijan Mino Raiola zaradio je proviziju od 27 milijuna eura za transfer Paula Pogbe u Manchester United, izjavio je u srijedu direktor Juventusa Giuseppe Marotta.

Pogba je prije četIri godine došao iz Uniteda u Juventus za samo 1.5 milijuna eura, a ovog ljeta Juve ga je prodao Manchester Unitedu za rekordnih 110 milijuna eura.

Prema pisanju britanskih medija, nakon Pogbinog rekordnog transfera Mino Raiola je ovog ljeta za 9 milijuna eura kupio vilu u Miamiju koja je nekad pripadala najpoznatijem američkom mafijašu Al Caponeu.

 Mino Raiola zastupa Zlatana Ibrahimovića, Paula Pogbu, Romela Lukakua, Henrikha Mkhitaryana i mnoge druge poznate nogometaše.

>> Balotellijev i Ibrin agent izvrijeđao Jürgena Kloppa

Ključne riječi

Komentara 3

GE
genex
20:07 26.10.2016.

mamić napravi preko 200 mil. eura transfera i nešto sitno "čvakne" i svi ga hoće razapeti...realno je trebao uzeti znači 50 mil. eura.ovaj talijan ima sreću da nije hrvat, možete misliti kako bi ga domaći talibani napadali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije