Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O slučaju odgode

Medić: Živimo u mraku, sve me podsjeća na Zvezdu i Partizan ili Zvezdu i Dinamo

dražen medić,nk zagreb,željko janković (1)
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/6
01.12.2015.
u 17:02

– Neozbiljno je dva dana prije utakmice tražiti odgodu. To nisu moji kriteriji, već kriteriji uređenog sportskog natjecanja

Zagreb sutra u Kupu dočekuje Hajduk, a ta je utakmica podignula puno prašine jer su Splićani, nakon što su saznali za odgodu susreta Intera i Dinama, pokušali i samo odgoditi taj susret, ali domaćin nije pristao. U razgovoru za Hrvatski radio o tome je progovorio predsjednik Zagreba Dražen Medić.

– Neozbiljno je dva dana prije utakmice tražiti odgodu. To nisu moji kriteriji, već kriteriji uređenog sportskog natjecanja. To bi trebao biti stav sportske i nogometne javnosti – rekao je Medić.

Podsjetimo, Inter i Dinamo odgodu su tražili još prije mjesec dana, iako se proteklih dana više pisalo o tome kako se ne zna tko je tu odgodu tražio. Medića cijela ova hajka podsjeća na neka davna vremena.

– Živim u domovini koja bi trebala izgrađivati kriterije i stvarati istinske vrijednosti, a ne na tim primitivizmima i odnosima između dva kluba ili dvoje ljude. Trebali bismo izgraditi kriterije po kojima bi se trebali svi ponašati, a mi to svedemo uvijek na Dinamo i Hajduk. To me u velikoj mjeri podsjeća na Zvezdu i Partizan ili Zvezdu i Dinamo, i živimo u tom mraku – zaključio je Medić.

>>Dinamo odgovorio Hajduku: Za vas nam ne treba odmor, idete svima na živce

>>Brbić: Mamiću je neugodno priznati da se Dinamo plaši Hajduka

Komentara 10

KA
kalla1911
17:45 01.12.2015.

u kojoj je o ozbiljnoj ligi predsjednik ujedno i trener...zadnji je bio piterman u racingu cini mi se

Avatar kvaternik
kvaternik
17:35 01.12.2015.

Zagrebov stadion srušiti i prodati ,novac uložiti u novi stadion na Kajzerici,Zagreb reamatezirati ,a utakmice mogu igrati na igralištu Zagrebačkih plavi ,ili kako su ga oni nazvali "zagrebello"...

Avatar kvaternik
kvaternik
17:32 01.12.2015.

Zagrebov stadion treba prodati ,klub reamaterizirati ,a novac uložiti na novi stadion na Kajzerici..Zagreb svoje utakmice u 2. ili 3. ligi može igrati i na igralištu Zgrebačkih plavih..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije