Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener Zagreba

Medić: I ja bih isto napravio da imam navijače kao bijeli

Dražen Medić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
24.11.2014.
u 13:50

ivković
U Hajduku moraju priznati da ne znaju raditi, a ne skrivati se iza Torcide

Split je kod kuće imao 2:0 vodstvo protiv Zagreba, a na kraju je završilo podjelom bodova. Dvaput je zabio Sokol Cikalleshi (33. i 52.), a za Zagreb su zabili Kolinger (55.) i Gabrijel Boban (90.).

Zanimljivo je da je su za Split u samo šezdesetak sekundi dosuđena dva jedanaesterca. Dražen Medić, Zagrebov trener nije bio zadovoljan suđenjem.

- Pod dojmom događanja iz Maksimira bio sam u ovoj cijeloj utakmici protiv Splita. A taj jedanaesterac me vratio u maksimirsko stanje. Kada uzmem 25 godina rada u hrvatskom nogometu u kojem se stvari režiraju razumijem reakciju Hajduka i Torcide. Došlo je vrijeme da se preispitaju sva događanja unutar hrvatskog nogometa. Znam točno što se događa, režiseri imaju svoju priču. Oni su nedostupni, zatvorili su se na ne znam koji kat tamo u Vukovarskoj (sjedište HNS-a, nap.a.), njih stvarnost ne zanima. Da imam navijače kao Hajduk rekao bih ovo je stvarno prevršilo svaku mjeru i rekao bih idemo mijenjati jer se nešto mora promijeniti. Mehanizmi u hrvatskom nogometu su u rukama dvoje-troje ljudi koji ne dozvoljavaju promjene, a mi smo slijepci koje šutke promatramo. Ovo je naša liga, treba ovome stati na kraj, sjesti i razgovarati. Jasno je da stvari nisu dobre. Nije problem hrvatskog nogometa Torcida, svi moramo sjesti i čista srca, zdrava razuma i dobrih namjera i početi rješavati probleme hrvatskog nogometa koji su duboki. Ostavke nisu neophodne, stvar treba razgolititi i treba vidjeti mehanizme u kojima nogomet može funkcionirati. Ako posljedica naših razgovora budu ostavke onda neka se ostavka daje, radilo se o meni ili bilo kome drugome - kaže Medić.

>>'Neka USKOK uđe u ovaj bolesni nogometni svijet!'

>>Pretplatnici Hajduka poslali otvoreno pismo čelnicima HNS-a!

Komentara 16

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
14:20 24.11.2014.

Možda bi Medić imao navijače da nije bijelu boju dresova i grba promijenio u crvenu.Neka mu Vidoje Bulum dođe navijati ako su ga pustili.

Avatar puky
puky
14:26 24.11.2014.

... ma o čemu ovaj ? ... sad će sve neuspješne uprave i svi neuspješni klubovi optužiti HNS, Šukera i Mamića za svoje neuspjehe ... nesposobnu upravu Hajduka su najavili smijeniti, ne HNS i Mamić, već oni koji su ih postavili ... zašto ? ... zato što enormno troše a nikoga ne mogu pobijediti i to ne zbog sudaca ... 300 milijuna su dužni ... tko će to vratiti ? ... tih sto huligana iz Torcide ? ... strava ...

AS
atilla sb 1986
14:09 24.11.2014.

mediću,ti janje moje,nemaš ni klub a kamoli navijače!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije