Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ozlijedili mu brata

Medel Messija udario u trbuh, a Argentinčevu obitelj napali na tribinama

Lionel Messi
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
05.07.2015.
u 10:17

Nekoliko fanatičnih navijača prepoznalo je obitelj Lionela Messija na stadionu, te su ih prvo počastili uvredama, a nakon toga i raznim predmetima.

Čile je osvojio naslov na Copa Americi, ali zapamtit će se i sramotan ispad koji se dogodio u poluvremenu velikog finala s Argentinom...

Nekoliko fanatičnih navijača prepoznalo je obitelj Lionela Messija na stadionu, te su ih prvo počastili uvredama, a nakon toga i raznim predmetima. Niti to nije bilo dosta razjarenim pojedincima, te su i šakama nasrnuli na Messiju stariju braću Rodriga i Matiasa, piše Goal

Prema posljednjim informacijama lakše je ozlijeđen Rodrigo, a veću "štetu" spriječila je intervencija lokalne policije.

No, i sam Messi proživljavao je teške trenutke na igralištu. Brutalno je udaren u trbuh! Pogodio ga je Gary Medel nakon što je lopta izbačena iz Argentinina šesnaesterca, a Leo ju je pokušao kontrolirati, piše Goal.

No, kad ju je prsima pokušao primiriti, Medel je dojurio s leđa i udario ga. Sudac je Medelu dao žuti karton, a Čileanac se ispričao i pomogao Messiju da ustane.

>>Čile nakon jedanaesteraca pobijedio Argentinu i osvojio Copa Americu

>>Evo kako je Čile pobijedio Argentinu i osvojio Copu

 

Komentara 5

DB
doktor.buljko
11:20 05.07.2015.

Gledao sam utakmicu, kao i polufinala. Jednostavno, unaprijed je odlučeno kako Čile mora biti prvak, ovakvu pomoć sudaca nisam vidio nigdje i nikad, a pratim nogomet već 30 godina. Velika sramota! samo dva primjera između mnoštva; u polufinalu, igrač Perua ispucao je loptu u 12. minuti susreta i na njegovu nogu dok je ispucavao tu loptu sam se"nasadio" igrač Čilea, ali je igrač Perua za to dobio crveni karton, podsjećam već u 12. minuti susreta!? U finalu, igrač Argentine ide na loptu u šesnaestercu i nema nikoga između njega i golmana ali ga sa leđa oko struka zadržava igrač Čilea, vjerovatno najočitiji penal koji sam u životu vidio, sudac nije svirao!? Užas od prvenstva.

DH
dalibor.hren
10:26 05.07.2015.

Divljaci na terenu i tribinama! Za takve startove na Čileance, padali su crveni kartoni!

TE
teoodd
13:16 05.07.2015.

Koji novinarsko-navijacki komentari,Cile je cijeli turnir bilo daleko najbolji i zasluzeno su prvi....Cileu su tri regularna gola ponistena tokom turnira a ova laz doktor.buljko o samonasadjivanju na nogu je smijesna jer igrac Cilea je pogodjen u vrh ledja dzonom...Cestitam igracima Cilea I Argentine koja je odigrala dvije posljednje utakmice dosta dobro....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije