Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAČANJE REALA

Matthäus: Kroos je playmaker, sličan je Modriću

toni kroos
DPA/PIXSELL
08.07.2014.
u 12:28

- On je playmaker koji treba igrati u sredini iza napadača. Mislim da će Ronaldo, Kroos i Bale igrati u liniji iza Benzeme. U tom je smislu sličan Modriću iako Modrić može igrati u vezi - rekao je Matthäus.

Nijemac Toni Kroos pred potpisom je za Real Madrid. Veznjak Bayerna trebao bi potpisati ugovor na pet godina, a transfer će iznositi između 25 i 30 milijuna eura. Bild navodi da će Kroos godišnje zarađivati 12 milijuna eura što bruto, odnosno oko šest milijuna nakon što plati sve poreze.

Legenda njemačkog nogometa Lothar Matthäus uvjeren je da će se za Kroosa naći mjesto u sastavu Reala iako je konkurencija jaka.

- On je playmaker koji treba igrati u sredini iza napadača. Mislim da će Ronaldo, Kroos i Bale igrati u liniji iza Benzeme. U tom je smislu sličan Modriću iako Modrić može igrati u vezi - rekao je Matthäus za Marcu.

>> Kroos sve demantirao: Nisam potpisao za Real!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije