Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europske lige

Mato Jajalo strijelac za Palermo u porazu protiv Fiorentine

Mato Jajalo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
04.12.2016.
u 22:59

Viole su povele u 33. minuti golom Filippa Bernardeschija iz jedanaesterca, a izjednačio je Jajalo u 49. minuti sjajnim pogotkom iz slobodnog udarca sa 20-tak metara. Kada se već činilo da će utakmica završiti bez pobjednika, Babacar je zabio za pobjedu domaćina

U susretu 15. kola talijanskog nogometnog prvenstva Fiorentina je pobijedila Palermo 2:1, a za goste je pogodak postigao Mato Jajalo.

Viole su povele u 33. minuti golom Filippa Bernardeschija iz jedanaesterca, a izjednačio je Jajalo u 49. minuti sjajnim pogotkom iz slobodnog udarca sa 20-tak metara. Kada se već činilo da će utakmica završiti bez pobjednika, Babacar je zabio za pobjedu domaćina.

 

Nikola Kalinić je odigrao cijeli susret za Fiorentinu, a sredinom prvog dijela je postigao pogodak koji nije priznat zbog zaleđa. Milan Badelj je ušao u igru u 67. minuti dok Hrvoje Milić nije ulazio u igru. Za goste je branio Josip Posavec, a Jajalo je igrao do 87. minute.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Nogometaši Valencije i Malage odigrali su 2:2 u posljednjoj utakmici nedjeljnog programa 14. kola španjolskog prvenstva.

Šišmiši su bili nadomak prvoj pobjedi nakon gotovo dva mjeseca bez trijumfa u Primeri, ali nisu uspjeli sačuvati prednost 2-1 do koje su stigli golovima Rodriga (7) i Medrana (34). Junak Malage bio je Fornals koji je goste doveo u vodstvo u 3. minuti te postigao izjednačujući pogodak u posljednjim sekundama sudačke nadoknade.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

U posljednjem susretu 16. kola francuskog nogometnog prvenstva Nica je pobijedila Toulouse 3:0 i vratila se na prvu poziciju Le Championnata.

Pobjedu Nici donijeli su Alassane Plea (23), Younes Belhanda (26) i Jean Michel Seri (65).

U ranije odigranom susretu Marseille je pobijedio Nancy 3-0 upisavši tek drugu pobjedu u zadnjih šest kola. Golove za OM postigli su Florian Thauvin (46), Bafetimbi Gomis (80) i Clinton Njie (90+3).

Rennes je pobijedio St Etienne 2:0 skočivši na četvrto mjesto. Strijelci su bili Paul-Georges Ntep (54) i Kamil Grosicki (90+2).

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije