Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Matjaž Kek:

Tomasov je iz kreveta došao na teren i odigrao odlično

Rijeka - Lokomotiva
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/7
13.02.2016.
u 09:34

- Igračima sam rekao da mogu otići uzdignute glave jer rezultat ne oslikava u potpunosti igru koju smo vidjeli na terenu, rekao je Sreten Ćuk.

Nogometaši Rijeke pobjedom su na Rujevici protiv Lokomotive (2:0) otvorili nastavak hrvatskog prvenstva. Sve je bilo gotovo već nakon 25 minuta. Najprije je za vodstvo u 18. minuti zabio Marin Tomasov, a onda je Mario Gavranović, sedam minuta kasnije postavio konačan omjer. Gavranović je u siječnju stigao u Rijeku.

- Postigli smo golove u pravom trenutku i potom kontrolirali rezultat. U nekim fazama dozvoljavali smo suparniku previše prostora na našoj polovici. Lokomotiva je pokazala da zna igrati - kazao je Rijekin trener Matjaž Kek, te posebno istaknuo:

- Tomasov je praktično iz kreveta došao na teren i odigrao odličnih sat vremena, ali to vrijedi i za Maleša. Bilo je malih znakova nervoze kod Mejača u početku, ali poslije je sve sjelo na svoje. Gavranović još nije u pravom ritmu, ali pokazao je kvalitetu.

Gostujući trener Sreten Ćuk istaknuo je:

- Igračima sam rekao da mogu otići uzdignute glave jer rezultat ne oslikava u potpunosti igru koju smo vidjeli na terenu.

Rijeka - Lokomotiva 2:0 

Strijelci: 1:0 - Tomasov (18.), 2:0 - Gavranović (25., Bezjak)

RIJEKA - Stadion u Rujevici. Gledatelja 3200, Sudac Andrej Burilo (Osijek).

Rijeka: Vargić - Mejač, Mitrović, Samardžić, Zuta - Močinić (od 86. Bradarić), Maleš, Brezovec, Tomasov (od 65. Balaj) - Gavranović (od 85. Matei), Bezjak.

Lokomotiva: Zelenika - Barišić, Marić (od 54. Pamić), Fiolić (od 57. Cekici), Bručić - Leko, Prenga, Andriješević, Karačić - Grezda, Capan (od 73. Ćorić).

>>Rijeka pobjedom preskočila vodeći Dinamo, Gavranović zabio prvijenac

Komentara 1

VE
vecernji55
11:00 13.02.2016.

Sjajan gol Gavranovica. Rijeka je opet pogodila s pojacanjem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije