Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MATJAŽ KEK:

Ne možeš biti zadovoljan kad ovako izgubiš bodove

Matjaž Kek
Nel Pavletic/PIXSELL
21.11.2015.
u 23:30

'Bila je to frustracija, nekad mladi igrači imaju takvu neprimjerenu reakciju, ali treba stati uz njih kad ostanu bez samopouzdanja. Nakon toga je bio pravi.'

Konkurenti za naslov nogometnog prvaka igrali su u 17. kolu s različitim uspjesima. Hajduk je uvjerljivo svladao Inter 4:0, dok je Rijeka u sedmoj minuti nadoknade ispustila pobjedu remiziravši 1:1 kod Osijeka.

Nakon dva uzastopna poraza, trener Hajduka Damir Burić bio je zadovoljan nadmoćnom pobjedom.

- Danas smo pokazali pravo lice, šteta što nismo zabili još koji gol - rekao je Burić nakon utakmice, a komentirao je Nikolu Vlašića, koji je tražio zamjenu već u 32. minuti:

- Bila je to frustracija, nekad mladi igrači imaju takvu neprimjerenu reakciju, ali treba stati uz njih kad ostanu bez samopouzdanja. Nakon toga je bio pravi.

S druge strane, Burićev kolega Matjaž Kek nije mogao biti zadovoljan zbog propuštene prilike, ali ostao je smiren.

- Ne možeš biti zadovoljan kad ovako izgubiš bodove. Moramo biti spremni na sve i puno učiti. Suđenje neću komentirati, bila je teška utakmica po teškom terenu.

>> Rijeka posrnula u Osijeku, primili su gol u sedmoj minuti sudačke nadoknade!

>> Hajduk 'potopio' Inter na Poljudu, bila je to prava rapsodija

Komentara 11

VL
vladek
06:46 22.11.2015.

svaki prekršaj unutra 16 je penal

ED
europski dinamo
00:08 22.11.2015.

A kaj bi trebao komentirati osim da je Bradaric za brutalan faul kod penala trebao dobiti crveni karton.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
08:26 22.11.2015.

Kek, dosta je bilo i vašeg "šampioniranja". Jajduk je bio 5 dana, vi ćete 5 tjedana na 1.mjestu.... I to je to. Nakon tog opet po starom, Dinamo prvak i sa Mamićem u zatvoru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije