Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žužul nezadovoljan

Matićeva glava je "na panju", mora pobijediti lokose

Ivan Matić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
28.11.2014.
u 12:40

– Svjestan sam situacije... Nepotrebno smo se doveli u ovu situaciju. Očekujem i vjerujem da će reakcija igrača biti onakva kakvu očekujem – kazao je Matić.

Ivan Matić u teškoj je situaciji, Split nikako da uhvati ritam osvajanja bodova, a posljednju pobjedu zabilježio je još prije pet kola, protiv Osijeka 18. listopada. A kada je tako, onda je predsjednik Slaven Žužul nemilosrdan.

Prije par mjeseci Matić je zbog europskih uspjeha bio hvaljen i slavljen, ali to je vrijeme iza njega. Zasad je Matić preživio, što ne znači da će tako biti i nakon gostovanja kod Lokomotive.

– Svjestan sam situacije... Nepotrebno smo se doveli u ovu situaciju. Očekujem i vjerujem da će reakcija igrača biti onakva kakvu očekujem – kazao je Matić.

Nije samo Matićeva "glava na panju", posrtanje protiv Lokomotive može se loše odraziti na Splitov plan ostvarivanja plasmana u Europu.

– Važna je ta utakmica iz više razloga, Lokomotiva nam je konkurent za poziciju, nismo je pobjeđivali, moramo nadoknaditi izgubljene bodove i vratiti samopouzdanje. Idemo odigrati najbolje što možemo pa ćemo vidjeti za što je to dovoljno – rekao je Matić.

Detektirao je probleme u svojoj momčadi, ali neće biti drastičnih promjena u sastavu.

– Pojedincima nedostaje samopouzdanja, prebrzo gubimo loptu, to je jedan od segmenata igre za koji očekujem da će doći na svoje – zaključio je Matić.

Nisu ni nogometaši Lokomotive u dobroj formi, prošlo su kolo kao domaćini odigrali samo 0:0 protiv Osijeka, dok su kolo prije toga teško stradali (6:0) na gostovanju kod Rijeke.

No iskusni trener Tomislav Ivković sigurno zna kako razbuditi svoju momčad.

>> Matić: Želimo uzvratiti za poraz u Kranjčevićevoj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije