Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neće više dolaziti?

Matić: Srbiji ni Messi ne bi pomogao, nevjerojatno je kako se igrači odnose prema dresu

Nemanja Matić
Goran Stanzl/PIXSELL
14.11.2015.
u 14:00

- Uvijek se trudim biti dobar primjer, ali pojedinci to ne vide. Ako treba, neću više dolaziti u reprezentaciju

Češka je jučer u prijateljskoj utakmici deklasirala Srbiju sa 4:1. Srbijanski nogomet tako je doživio još jedan veliki udarac, a stanje je sve lošije. Progovorio je o tome i Nemanja Matić, nogometaš Chelseaja.

- Uvijek se trudim biti dobar primjer, ali pojedinci to ne vide. Ako treba, neću više dolaziti u reprezentaciju. Odnos pojedinaca prema dresu reprezentacije nije dobar, i to ne samo na utakmici već se to vidi tijekom cijelog okupljanja. Ovako nam ni Messi ne bi pomogao, rekao je ljutiti Matić pa dodao:

- Nema smisla igrati za reprezentaciju ako se ovako nastavi. Igrači se moraju zamisliti, a da si ne lažemo, ovo više nema veze s izbornikom nego s nama samima. Zanima me samo pripremaju li se ovi igrači tako za utakmice i u svojim klubovima? Kada smo se u Albaniji bojali za svoje guzice, sve smo radili kako treba, zaključio je Matić.

>>BiH dominirala pa na kraju u Zenici jedva izvukla remi s Ircima!

Komentara 27

Avatar jumanji
jumanji
15:34 14.11.2015.

oni očigledno ne igraju rado za svoju domovinu, a tko će im i to zamjeriti.

MA
Majur
16:17 14.11.2015.

Nije glavni sport na svijetu za srbeke...

PI
pidocha
15:28 14.11.2015.

a novinar se moga i malo više potrudit i napisati da je češka igrala sa B postavom,a srbija sa A.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije