Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REPREZENTACIJA TRENIRALA

Kovačić upitan za utakmicu s Norveškom, ni Modrić nije trenirao

Reprezentacija trening
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/16
25.03.2015.
u 20:20

Kovačić ima problema s koljenom i još uvijek nije sigurno hoće li se oporaviti do subotnje utakmice.

Hrvatska nogometna reprezentacija danas je na Maksimiru odradila još jedan trening uoči utakmice s Norveškom. Loše su vijesti da Luka Modrić i Mateo Kovačić opet nisu mogli vježbati s reprezentativcima.

Modrić, koji je posljednjih dana imao temperaturu i bolno grlo, osjeća se bolje, no u stožeru su odlučili da ga neće izlagati kiši i hladnom vremenu. Stoga je veznjak Reala individualno trenirao u dvorani.

Kovačić ima problema s koljenom i još uvijek nije sigurno hoće li se oporaviti do subotnje utakmice.

>> Kolinda Grabar-Kitarović ugostila hrvatsku reprezentaciju

Komentara 5

Avatar cera
cera
21:11 25.03.2015.

Rikavac kad si tako pametan što ne ideš u trenerski posao, vidim da bi dobro prošao

Avatar cera
cera
21:11 25.03.2015.

Rikavac kad si tako pametan što ne ideš u trenerski posao, vidim da bi dobro prošao

RI
rikavac
20:54 25.03.2015.

Kovacu pravis lakrdiju od repke sa pozivanjem Sarbinija i stavljanjem Olica i Pranjica u prvi jedanaest. Strinic kad je naj losiji bio bio nezamjeniv bio a sad kad je u Italiji konstantan pruza dobre partije nema ga. Kalinic trpa golove u Ukrajinskom prvenstvu i Euro ligi nema ga. Zoves nekog Anusa Sarbinija i Olica koji vise nije kao sto je bio sto je razumljivo na godine i nije gola dao u bundes ligi pola godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije