Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČNA FORMA

Mateo Kovačić u maniri najvećih velikana zabio pogodak

Mateo Kovačić
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
21.09.2014.
u 22:59

U 42. minuti Osvaldo je pokušao proći čuvara, međutim lopta mu je pobjegla. Odbila se točno do Matea Kovačića, koji udarcem iz prve s 18 metra poravnava rezultat na 1:1.

Inter je u 3. kolu Serie A na gostovanju kod Palerma odigrao 1:1, a pogodak je zabio i naš Mateo Kovačić, koji je u uistinu sjajnoj formi. A i pogodak je jako lijep.

Domaćini su poveli nakon samo tri minute igre kada je Franco Vazquez iskoristio grešku Nemanje Vidića i onda odlično pogodio pokraj Handanoviča. U 32. minuti Freddy Guarin je pokušao udarcem s 30 metara, ali prohujalo je to pokraj desne vratnice.

Inter je ipak u završnici prvog dijela uspio doći do izjednačenja. U 42. minuti Osvaldo je pokušao proći čuvara, međutim lopta mu je pobjegla. Odbila se točno do Matea Kovačića, koji udarcem iz prve s 18 metra poravnava rezultat na 1:1.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Kakva večer Matea Kovačića! Zabio tri pogotka za Inter

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar summerlife
summerlife
08:32 22.09.2014.

Iz dana u dan sve jači

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije