Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLI JEZICI

Kovačić na udaru medija i navijača: 'Seksist je i sjedit će na klupi'

Mateo Kovačić
Foto: UESyndication/PIXSELL
21.08.2015.
u 12:56

'Ne kuham i nikad neću. To nije moj posao nego posao žene. Moj je posao da donosim novac u kuću i olakšavam život svoje obitelji.'

Nitko, pa tako ni Mateo Kovačić, ne može pobjeći od svega što donosi status "sportske zvijezde". Puno je tu lijepih stvari, ali tu su, naravno, i one malo manje lijepe. Naš reprezentativac jako se dobro uvjerio u to. I dok se još nije slegla prašina oko golemog transfera i ostvarenja dječačkog sna, Mateo se našao na udaru španjolskih medija.

Izvlačenjem riječi iz konteksta formirala se optužba za seksističko ponašanje nove zvijezde Real Madrida. Novinari dnevnika Sport poslužili su se materijalom televizije ABC.

– Ne kuham i nikad neću. To nije moj posao nego posao žene. Moj posao je da donosim novac u kuću i olakšavam život svoje obitelji.

Materijal star nekoliko godina bio je dovoljan da dnevnik Sport, inače više katalonski nastrojen, iznese teške optužbe. Ali svi dobro znaju da informacije vezane za Real Madrid ne prolaze dvostruke provjere i da izvori baš nisu pouzdani.

Da im je Mateo opasno stao na žulj, vidi se i u daljnjim optužbama u kojima navode kako Kovačić na predstavljanju nije pozdravio na čistom španjolskom već se poslužio katalonskim. Mateo nije rođeni Španjolac i nije prije igrao u Španjolskoj pa smatramo da su neke jezične pogreške dopuštene.

Uz medije, javili su se i navijači. Našeg mladog reprezentativca glasovanjem u anketi smjestili su na klupu u društvu Balea i Pepea. To samo pokazuje kako njihovu ljubav i ovacije treba zaslužiti, a mi ne sumnjamo da će to Mateo uspjeti.

Sigurnu i bezuvjetnu ljubav navijača uživa Cristiano Ronaldo, ali i naš Luka Modrić.

>>Otkriveni detalji Kovačićeva transfera, nećete vjerovati što je Modrić rekao Perezu!

>> Modrić i Kovačić pozirali zajedno: 'Prijatelju, došao si ondje kamo pripadaš!'

>> Pogledajte prvi trening Matea Kovačića u Real Madridu

>> Lijepa djevojka Matea Kovačića potpuno je oduševila Španjolce

Komentara 80

JU
juroqueteamo2
13:02 21.08.2015.

Pa zasto vecernji siri ovakve gluposti?

DE
debelisef
13:36 21.08.2015.

Crvi su se pojavili. Vade iz ladice ( navodnu ) izjavu tada 16-godisnjeg djecaka, kak bi se isprofilirali. Jadni jadovi, moralne nule i nistice... Decko je potpisal za "bijeli balet", a vi piskarate i tucete se za Lazarove mrvice sae sa gozbenog stola. Kokosari...

DO
dodotatino
13:04 21.08.2015.

Barbara, što znači to "Kovačić se udaru medija ..." Zašto naslove ne ispravite umjesto da brišete komentare koji vam ne pašu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije