Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUIGRAČI U REALU

Kovačić: Modrić je najbolji veznjak na svijetu, pratim sve što on radi

Mateo Kovačić, Luka Modrić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
08.10.2015.
u 10:05

- Bila je dobra odluka da napustim Inter i dođem u Real. Ovo je najveći klub na svijetu. Roberto Mancini me nije htio u Interu. Pokušao je promijeniti moj stil igre - rekao je Kovačić.

Mateo Kovačić ovoga je ljeta napustio Inter i za 32 milijuna eura prešao u Real Madrid. Za novi klub je upisao sedam nastupa, ali se mora boriti za minutažu.

- Velika je razlika u odnosu na Inter. Želim igrati, ali se trebam nametnuti kroz treninge pa će minute doći - rekao je Kovačić za Marcu.

Ne žali što je otišao iz Intera.

- Bila je dobra odluka da napustim Inter i dođem u Real. Ovo je najveći klub na svijetu. Roberto Mancini me nije htio u Interu. Pokušao je promijeniti moj stil igre.

Zna i tko su najbolji igrači na svijetu.

- Cristiano Ronaldo je najbolji na svijetu. Nitko ne može zabijati poput njega. Luka Modrić je najbolji veznjak svijeta. Pratim sve što on radi.

Što bi radije želio, Primeru ili Ligu prvaka?

- Želimo oba naslova i zašto ih ne bi osvojili? Moramo biti optimistični - zaključio je Kovačić.

>> Mario Mandžukić definitivno propušta Bugarsku i Maltu!

Komentara 18

Avatar germanikus
germanikus
11:27 08.10.2015.

Ma koji Modrić ...najbolji veznjak na svijetu je Slovenac Janez Krampl..momak je toliko dobar da odigra utakmicu a da to nitko ne primjeti!

ON
onztwo
15:25 08.10.2015.

Ovo je komentar za sve one koje gledaju Real Madrid vikendom kad igraju u La Ligi i za one koje prate nogomet i koje se razumju a ne za one koje biraju nekog Rakitica (koje nije ni 100% standardni u Barceloni u ovoj sezoni), koji prate nogomet jednom godisnje kad igra repka i zakljucuju od toga, i koje inace cijeli dan na Vecernjem broje o Karamarku i Milanovicu. Modric je najbolji igrac Real Madrida ove sezone, Ronaldo mu nije bi blizu, pogotovo zato sto je Kiki poceo ovu sezone katastrofalno. Luka je od kada je dosao u Real 2012 najbolji centralni vezni igrac na svijetu. On to pokazuje svaki tjedan u Spanjoljskoj ligi, svi ga hvale. Modra je najbolji igrac Hrvatske u povijesti ako mjerimo po kvaliteti, niko od nasih igraca nije bijo najbolji na svijetu u svojoj poziciji a pogotovo najbolji igrac najveceg kluba ikada ali to nije bitno za nas sportske gradane jel oni jos uvijek zive u 98 i misle da smo mi 3 na svijetu.

DA
Dankoo
18:30 08.10.2015.

Modrić i je najbolji veznjak na svijetu ovih godina i najbolji centralni vezni ikada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije