Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogo derbija

Kovačića i Modrića čeka Simeone, Rodgers traži spas

Brendan Rodgers
Reuters/PIXSELL
04.10.2015.
u 07:15

'Ne brinem se za posao. Nisam arogantan i nisam dobio nikakve garancije. Dat ću sve od sebe da pobijedimo Everton.'

U svim ligama petice, izuzev u talijanskoj, nedjelja donosi barem po jedan veliki derbi. Najintrigantniji će biti sraz gradskih rivala Everton – Liverpool (Sportklub 3, 14.30) u kojemu će trener gostiju Brendan Rodgers igrati kvalifikacije za ostanak na klupi. Redsi su pobijedili u jednoj od šest posljednjih utakmica u svim natjecanjima.

– Ne brinem se za posao. Nisam arogantan i nisam dobio nikakve garancije. Dat ću sve od sebe da pobijedimo Everton – rekao je Rodgers.

Popularni toffeesi imaju bod više od Liverpoola (12-11), ali su u mnogo boljoj formi. Padne li Rodgers, nasljednika ćete možda naći među ovom trojicom kandidata: Carlo Ancelotti, Jürgen Klopp i Frank de Boer.

Dva i pol sata nakon derbija Merseysidea, na Emiratesu će se sudariti Arsenal i Manchester United (Sportklub 1, 17.00), u kojemu gosti dolaze kao lideri Premiershipa i favoriti s obzirom na kilavu formu topnika.

Bundesliga donosi spektakularan sraz Bayern – Borussia Dortmund (Eurosport 2, 17.30), u kojemu Thomas Tuchel prvi put u žutoj trenirci vodi utakmicu protiv Guardiole. U večernjim satima šlager će pak biti sudar Atletica i Reala (Sportklub 2, 20.30), prvi Kovačićev el madrileno, u kojemu će gost imati na raspolaganju opravljene Ramosa i Balea. Gotovo istodobno u francuskom prvenstvu tući će se PSG i posrnuli Marseille (Arenasport 3, 21.00). Također, u nedjelju veliki derbi igraju i Ajax – PSV (14.30, Sportklub 1).

>> Beatlesi su bili prvi kad je West Ham posljednji put pobijedio na Anfieldu!

Komentara 1

DI
dignjaci
10:10 04.10.2015.

I VI MOŽETE GLEDATI BESPLATNO I BEZ PRETPLATE: Najbolja BESPLATNA Videoteka i Internet RADIO-TV današnjice (kao sve naše IPTV zajedno i još nekoliko puta više , broj TV kanala i sadržaja mjeri se u TISUĆAMA i to ne neki bezveznii već najbolji i najpoznatiji svjetski kanali) VIDEOTEKE: Filmovita, 1 Channel, Genessis itd.. (možete pronaći sve filmove oduvijek) SPORTSKE TV KANALE : Arena sport, Sport klub, SKY sport, FOX sport, BEIN sport i mnoge druge, te UŽIVO mnogobrojne sportske prijenose FILMSKE KANALE: Cinemax , Cinestar, HBO, FOX , Sony, Pink, SKY ... I JOŠ PUNO PUNO VIŠE moćan multimedija centar, instalira se na PC, laptop, tablet, smartphone i android TV Box. Moguće instaliranje na daljinu - sjedite kod kuće i gledate kako se instalira na Vaš uređaj. detaljnije možete vidjeti na: https://www.facebook.com/koditvbydignjaci?ref=hl

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije