Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVIJE SPORNE SITUACIJE

Mateo Beusan o zaleđu Slavena protiv Dinama: Ovo je najveća sudačka pogreška u sezoni

zaleđe
Foto: Printscreen
1/7
21.02.2017.
u 07:45

- Nemojte me pitati zašto to nije sudio, ne znam - kaže Beusan.

Protekloga vikenda počeo je proljetni dio HNL-a i već je bilo nekoliko spornih sudačkih odluka. U HTV-ovoj emisiji stadion prokomentirao ih je stručnjak za suđenje Mateo Beusan.

Dvije sporne situacije dolaze s utakmice Dinama i Slaven Belupa na Maksimiru. Gostima je u 39. minuti suđeno zaleđe Hebera iako je napadač Slaven Belupa bio u dozvoljenoj poziciji.

- Ovo je sigurno najveća pogreška ove sezone. Nevjerojatno da sudac može ovako pogriješiti - rekao je Beusan i dodao:

- Nemojte me pitati zašto to nije sudio, ne znam.

U 82. minuti svirano je zaleđe Slavenovom veznjaku Christensenu.

- Također pogreška drugog pomoćnika, jasno je da nema zaleđa.

Beusan je prokomentirao i situaciju s Parka mladeži. Napadaču Splita Pešiću poništen je gol protiv Hajduka.

- Sudac se nalazio u liniji s napadačem i mislim da je sudac u pravu.

Beusan se osvrnuo i na pogodak Osijeka u utakmici s Rijekom. Kaže da bi, kao i sudac, dao prednost napadaču.

>> Dinamo golom iz jedanaesterca slavio protiv Slavena, vratio se Sammir

Je li igrač Slavena Heber bio u zaleđu (pogledajte fotografiju)?

Komentara 11

VA
valentin2017
08:34 21.02.2017.

Evo pocela je nova sezona sudacke histerije u reziji Beusan -Jelicic. Meni nije jasno kako netko meze tako nekoga mrziti. Ova dvojica su ovdje odabrana kao strucni ljudi, a ispadaju nestrucni i nekulturni. Sjetimo se na koji nacin se Josko ponasao komentirajuci neprofesionalno, nekulturno i vrijedjajuci igrace Dinama. Sjetimo se da je to onaj isti Beusan koji je ispraznio stadion jer su navijaci nabijali protiv naputaka Partije.Obratili smo se i HRTu u vezi emisije Stadion, ali unatoc obacanjima povjerenik, a niti urednik emisije Ban nisu nista poduzeli kako bi ova emisija dobila na kvaliteti. Dalje osiguravaju honorare ljudima koji nigdje nisu zasluzili da se nadju ovdje. Beusan kao "Strucnjak" za sudjenje koji nam skoro svaku emisiju prenosi o naputcima UEFE, a sam ih krsi svojim komentarima zbog svoje pripadnosti nekome i mrznjom prema nekome. Recite mi jos gdje se to Josko dokazao radom u nogometu. HRT je od njih stvorio vedete i omogucava im masne honorare. Jednom za povecanje mirovine, a drugome zaradu jer svojim radom u nogometu nije sposoban. Vjerojatno vam se ni ovaj komentar nece svidjeti, pa me mozda ceka nova vasa "kazna" po tamo nekim clanovima koje sam prekrsio.

VR
vrbaZG
08:30 21.02.2017.

Krajem studenog 2016. Ante Ćorić je Osijeku dao gol koji je poništen zbog zaleđa iako je zadnji igrač obrane Osijeka bio 2m bliže golu od Ćorića. Poništen GOL, a ne prekinuta šansa 40m od gola. No tada Beusan nije komentirao da je to najveća greška u prvenstvu. Ovo je svakako greška, ali sigurno nije najveća.

TZ
Troja_zg
08:28 21.02.2017.

Ti si velika sramota hrvatskog nogometa ,a jošveća HRT koja te uporno poziva da javno lažeš . Kad bi mogao izacio bi Dinamo iz lige kao što si Bed Blu Bojse 1990 u Banja Luci izbacio sa stadiona. E nećeš RAZB.....E.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije