Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka u subotu

Delač u sjajnoj formi: Nadam se da ćemo osvojiti naslov, jedva čekam utakmicu

Matej Delač
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
25.05.2015.
u 19:57

- Kao razloge moje dobre forme mogu istaknuti da dobro radimo na treningu, odlično to sve izgleda sa trenerom Ibrahimom Hodžićem i mojim kolegama

Nogometaši Sarajeva uvjerljivo su savladali Vitez rezultatom 3:0, a vratar bordo kluba Matej Delač potvrdio je odličnu formu. U posljednjih 14 ligaških utakmica Sarajeva čak 11 puta nije morao vaditi loptu iz mreže.

- Kao razloge moje dobre forme mogu istaknuti da dobro radimo na treningu, odlično to sve izgleda sa trenerom Ibrahimom Hodžićem i mojim kolegama, a svakako ne mogu a da ne pohvalim našu zadnju liniju i komunikaciju među nama, koja je na odličnom nivou, rekao je Matej Delač za Goal.com.

U posljednjem kolu BH Telecom Premijer lige BiH za sezonu 2014/15, Sarajevo će na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović-Hase dočekati tuzlansku Slobodu. Pobjeda im jamči naslov!

- Nakon prošlogodišnjeg osvajanja Kupa BiH, ove godine nam nedostaje jako malo da podignemo taj trofej i nestrpljivo očekujem prvi zvižduk suca u subotu. Nadam se punom stadionu.

A što je još rekao Matej Delač, pročitajte na portalu Goal.com.

>>Hrvati predvode Sarajevo do titule: šef im je malezijski milijarder kojeg još nisu vidjeli

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije