Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponovno na vrhu

Matei i Bezjak 'slomili' Slaven Belupo za prvo mjesto Rijeke

Rijeka - Slaven Belupo
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/9
27.08.2016.
u 22:55

Posao je Rijeci pred tri tisuće gledatelja na Rujevici olakšao gostujući branič Aleksandar Jovičić koji je isključen u 43. minuti zbog drugog žutog kartona.

Rijeka je pobijedila Slaven Belupo sa 2:0 u 7. kolu MAXtv Prve HNL i ponovno skočila na prvo mjesto ljestvice! Doduše momčad Matjaža Keka odigrala je utakmicu više od Dinama kojeg sutra očekuje gostovanje kod Istre.

Momčad s Rujevice ispunila je ono što je trebala kako bi ostala uz bok Zagrepčanima u slučaju njihove pobjede u Puli te pobjegla Osječanima za tri boda (19-16).

A najzaslužniji za to su strijelci Florin Matei (zabio iz slobodnog udarca u 29. minuti) i prvi golgeter lige, Roman Bezjak (58. minuta). Slovencu je to bio sedmi pogodak.

Posao je Rijeci pred tri tisuće gledatelja na Rujevici olakšao gostujući branič Aleksandar Jovičić koji je isključen u 43. minuti zbog drugog žutog kartona. 

Kekova momčad tako je konačno slomila otpor Koprivničana budući da su prošle sezone bili nepobijeđeni u četiri međusobna susreta.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 4

Avatar mlijeko
mlijeko
23:55 27.08.2016.

Nije Slaven slomila Rijeka nego sudac Burilo. Kod prvog gola prekršaj u napadu ( a bilo ih je više od strane igrača Rijeke za koje je suđen prekršaj za Rijeku i žuti karton igraču Slavena!!! ), a penal je očitoto vidio samo Burilo...Tko je toga sudca vratio u prvu ligu, stvarno se treba upitati, jer Burilo očito ne zna suditi.

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
00:12 28.08.2016.

Ove godine reka osvaja prvenstvo maminjo pušta miškoviću a poklon lešković

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije