Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Massimiliano Allegri:

Mandžukić nije najveća klasa s najboljom tehnikom, ali je potreban Juventusu

Mandžukić
Foto: Reuters
1/5
30.11.2015.
u 08:45

– Mandžukić je osvojio Ligu prvaka, igrao za Bayern i Atletico. Možda nije najveća klasa s najboljom tehnikom, ali ima karakteristike potrebne za ovu momčad. Mandžukić je dao svoj doprinos, brojke govore za njega – rekao trener Juventusa Massimiliano Allegri

Juventus je sinoć s 3:0 svladao Palermo, a u strijelce se upisao i naš Mario Mandžukić. Bila mu je to druga utakmica zaredom u kojoj je zabio.

– Mandžukić je osvojio Ligu prvaka, igrao za Bayern i Atletico. Možda nije najveća klasa s najboljom tehnikom, ali ima karakteristike potrebne za ovu momčad. Mandžukić je dao svoj doprinos, brojke govore za njega – rekao trener Juventusa Massimiliano Allegri pa se osvrnuo na situaciju s napadačima.

Dybala je odličan tehničar kojem više odgovara igrati iza napadača, dok su Mandžukić i Morata igrači šesnaesterca. Ovisno o utakmici kakva nas čeka, biram između napadača.

>> Super Mario je u formi: Pogotkom inicirao visoku pobjedu Juvea kod Palerma

Komentara 1

TO
tonysopranovski
22:33 30.11.2015.

Mandjukic je super.Za pare koje je Juventus platio , boljeg napadaca nije mogao kupiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije